Merhabalar. Özellikler Türkiye liginde olan maç saatlerinde internetim çok kararsız oluyor. Sosyal medyadaki resimler bile ya yüklenmiyor ya da çok geç yükleniyor. Muhtemelen iptv kullananlara önlem için yurtdışı çıkışlarında engelleme yapılıyor ama bu durumdan bizde etkileniyoruz maalesef. Maç biter bitmez internetim stabil hale geliyor çünkü. Destek kaydı açtım ama iptv kullanmak yasak diye cevap verildi
Sanki ben iptv kullanıyorum demişim gibi. Benden tracert istendi ama maç sürekli devam etmiyor. Ve tracert testi bazen iyiyken bazen kötü olabilir. Bu şekilde anlamak imkansız yani.
Merhabalar, destek kaydınız hakkında ekibimizle iletişime geçip konuyu tüm detaylarıyla ilettik. Ekip arkadaşlarımız kısa süre içerisinde gerekli kontrolleri sağlayıp sizi bilgilendirecektir. Gelişmeleri Online İşlem Merkezi üzerinden takip edebilirsiniz.
Siz detayları iletmişsiniz ancak arkadaşlar tam anlayamamış maalesef. 80 mbit ile nete bağlanıyorsunuz diyip benden hız testi istiyorlar. Ben hızım düşük demedim zaten hiç bir zaman. Daha öncede belirttiğim gibi sürekli olan bir durum değil zaten. Ayrıca sorun olduğu zamanlarda vpn açtığımda sorun kalkıyor ortadan. Demek ki TurkNet tarafında bir kısıtlama var ki vpn ile sorun çözülüyor.
Prime saatlerde bu sorun genel olarak tüm operatörlerde mevcut. Sorun değil aslında kasıtlı olarak yapılan bir şey Özellikle superonline iyice abartıyor.
Merhabalar. Sorun çözülemiyor maalesef. Benden hız testi istiyorlar ancak hızla ilgili bir sorunum yok. Bazı sitelere bazı saatlerde erişim sorunu yaşanıyor. throttling uygulanıyor. Sorun yaşandığı zaman vpn açıyorum ve sorun ortadan kalkıyor. Bi kaç güne çözülmezse internet servis sağlayıcı değişikliğine gitmek zorunda kalacağım maalesef. Çünkü işlerimi yapamaz hale geldim.
Mesela şu anda netflix’ten içerik dahi izleyemiyorum ancak hız testi yaptığımda 70 mbit üzerinde hızım olduğunu görüyorum. Daha sonra vpn açarak deniyorum ve sorun ortadan kalkıyor.
Ösym’nin sitesine bile giremiyorum şu anda mesela. Hız testi yaptığımda sorun yok ama. Vpn açtığımda Ösym’nin sitesine rahatlıkla erişebiliyorum. Yaptığım ping tracert testlerini ekliyorum. Bi engelleme olduğu kesin
Destek kaydınız üzerinden ilettiğiniz görseller kısa süre içerisinde incelenecektir. Kontroller tamamlandıktan sonra ekibimiz sizinle iletişime geçecek. Biz de sürecin hızlandırılması adına bilgi iletiyoruz.