LOS ışığı kırmızı yanıyor!

1. Ay kadar oluyor… bir sıkıntı vb bir süreç sadece bir, iki kere yaşadım fakat geçtiğimiz üç hafta içerisinde sayısını artık hatırlamadığım bir biçimde internet kesilmeleri ve bağlantı kopmaları ile karşı karşıyayım… sorun hep aynı… “LOS ışığı ve internet ışığı kırmızı yanıyor” ve aradan bir kaç saat geçtikten sonra tekrar yeşile dönüyor.

Bir arıza kaydı oluşturdum… benzer bir sorun yaşayan kullanıcılara rehber olmasını istiyorum

Selamlar @M0rrisey, şu anda süreciniz 69245628 numaralı kaydınız üzerinden saha ekiplerine aktarıldı. En kısa sürede randevu için sizinle iletişime geçilecek.

Sorunun tam olarak nereden kaynaklandığını anlamıyorum… aynı süreci defalarca kez yaşadım ve bir kaç saat sonra internet tekrar kullanılabilir hale geldi…

Ekipler adresinize ulaştığında sorun tespiti ve kalıcı çözüm adına gereken çalışmayı yürütecektir.

Saha ekipleri sözde adresime geleceklerdi… bu sefer bölgemde bulunan kutu’da çalışma yapacaklarmış… 24 saat’den uzun bir süredir internete erişimim yok! Ve henüz bir arıza ekibi/ iletişim kanalı ile bile görüşemedim.

+35 saat

+48 saat…

bugün sorun çözülmediği taktirde hafta sonu bahanesi ile bir 48 saat daha her şey ertelenecek!

1 Beğeni

Şöyle bir info aldım… internet bağlatımın gittiği gün başka bir daireye internet bağlantısı yapılmış…

Tekrar selamlar, süreciniz hakkında öncelik ve hassasiyet talep edildi. Konu takibimizde

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.