LOS işiği kirmizi yaniyor

Pazartesi gunu TT ekibi Fıber 1000mpbs modemi takti test ettikten sonra gitti modem 1-2 saat içerisinde modemin yerine değiştirdik duvara astik LOS işiği kirmıizi yanmaya başladi sonra internet gitti GPON Kablosunu çikardik taktik gene aynısı gunun aynısınde TT’ye aradik kimse cevap vermedı salıda aradik biri cevap vrdi anlatim konuyu arza kayit oluşturdu şu ana kadar kimse gelmedi biri yardim ederse memnun olurum . Destek Numarası: 58182532

1 Beğeni

Bugün benimde Los ışığı yanıyor. Öğlenden beri kayıt bıraktık gelen giden olmadı yarına kaldı. İnşallah yarın birileri gelir. Aynı binada başka daireye kurulum için geldiler. Kutuyu açtılar bağlantı yapacakları daire için sinyal ölçümü yaptılar. Sinyal yok ama aktif kullanan bir var tuhaflık var dediler. Ben şimdiye kadar kullanıyordum sorun yok dedim. Ana kabloyu ölçtüler orada sinyal yok aynı zamanda benim nette gitti. Binaya gelen kablonun jackın dibinde kırılmış olduğunu gördüler. Demekki krık takılmış bir şekilde çalışmış. Bi kutuyu açınca tamamen problemli hale geldi dediler arıza kaydı açın altyapı ekip gelip düzeltsin dediler gittiler. Kurulum yapacakları kişiyede düzelince bize bildirirler randevu için yine ararız dediler. Bildiğiniz kurulum için gelip çalışan sistemi bozup gittiler. Altyapı ekibi de kimbilir ne zaman gelir artık.

Ucret falan alırlar mı ?

1 Beğeni

Almıyorlar diye biliyorum :flushed:

Selamlar @Abdurrahman, fiber kablolar çok hassastır. Yer değişikliği sonrası kırılması mümkün. Ekipler en kısa sürede adresinizi ziyaret edip probleminizi çözecek :handshake:

Selamlar @Mcevik, size özel mesaj üzerinden yardımcı oluyorum :raised_back_of_hand:

2 Beğeni

TurkNet 'te kime gigafiber taksa aradan 1 gün yada 30 gün sonra internet ’ i takla oluyor insan biraz dikkatli yapar işini arkadaşında 40 gün sonra los ışığı kırmızı olmuştu.

inşallah bugunde gelsenler yani

@alperenatici bey çok teşekkürler. Benim problemim giderildi. Yardımlarınız için teşekkür ederim

Manuel eklerde o şekilde sorun her operatörde oluyor, anormal bir durum yok.