Los ışığı kırmızı ve 24 saattir bir yanıt yok

Daha dün (24 Ekim) Ogleden önce, kurulum için gelindi ve kurulum yapıldı. Daha sonra sebebi bilinmez bir şekilde int isareti kırmızı yanmaya başladı ve gpon’daki Los ışığı kırmızı yanıp yanıp sönmeye başladı. 15.30 gibi arayıp bir arıza kaydı oluşturdum. Şuan itibariyle de zaten 24 saati geçti internetsiz bir şekilde ancak ne bir geri dönüş ne bir çözüm için yanıt alabildim… Hala internet yok ve bir geri dönüş bekliyorum. Bütün işlerim aksıyor bu sebepten dolayı.

TurkNet 'e hosgeldiniz :relaxed: ne yazik ki ne olduğunu bilmediğimiz acayip bir sira bekliyoruz kendi altyapisina yetecek yeterli ekip olmadığından minimum 4 5 güne ortalams 10 güne ekipleri görüyoruz. En azından kendi il ve ilcem için %98 bu sekilde. Umarım size kısa zamanda geri dönüş sağlanır ve müdahale edilir.

4-5 gün internetsiz kalacaksam eğer bu kötü bir durum, destek kaydım da vardi: 57272677
Ancak dediğiniz gibi uzun sürmez umarım:/

Selamlar @Zervis, foruma hoş geldiniz :raised_back_of_hand: Destek kaydınızın öncelikli olarak ele alındığını görüyorum. Ben de ekiplerle iletişime geçtim. Arızanıza en kısa sürede müdahale edilecek :handshake:

1 Beğeni

Merhabalar @alperenatici , destek durumu kısmının “TurkNet saha ekibi yönlendirildi” olarak geçmesinin ardından 1,5 gün geçti nerdeyse ancak hala gelen bir ekip yok. Bunun işlerimi aksattığını söylemeye bile gerek duymuyorum. Acaba ne zaman çözüm için bir ekip gelecek? Zor durumdayım cidden…