Los ışığı dünden beri kırmızı yanıyor

Gigafiberi iki senedir kullanıyorum. Bağlatırken baya sorun yaşamıştık. İki senedir şeytan kulağına kurşun sıkıntı yok diyorduk. Dün arayıp kayıt oluşturdular. Ekiplerimiz gelecek size randevu verecekler diyorlar. Arayan soran yok daha. Aşağı indiğimde kutuyu açık gördüm, iki senedir hep kapalıydı. Kesik kırık kablolar felan gördüm ama bilmiyorum yada bağlanırken öyle mi bırakıldı. Başka yerde yeni abone bağlanırken bizde de öyle bir sıkıntı oldu felan yazmışlar. Daha önce yaşayan varmı bu sıkıntıyı. Yapılabilecek birşey varsa ekip beklemeyelim. Şimdiden teşekkürler, sağlıklı günler herkese.

Selamlar @sefayat, senin için hattını kontrol ettim. Bulunduğun bölgede bir arıza meydana gelmiş ve bu saha altyapı ekiplerine iletilmiş. Konuyla ilgili olarak altyapı ekiplerine bugün 2 adet kayıt açarak süreç iletilmiş. En kısa sürede ekipler sorunu çözecektir.

1 Beğeni

Merhaba iki yan bina kentsel dönüşüme girecek orayı başlatırken büyük ihtimalle kablo koparmış olabilirler gibime geldi. Umarım en kısa sürede çözerler. İlginiz için teşekkür ederim.

Rica ederim, şuan altyapı konu iç operasyondan altyapı ekiplerine iletildiği için net bir bilgi veremiyorum. Çok kısa sürede seninle detaylı bilgi paylaşacaklar. Süreci Online İşlemler Merkezinden takip edebilirsin.