League Of Legends EUW Ping Problemi

Sevgili TurkNet çalışanları ve Sevgili Riot Games çalışanları lütfen yardımcı olun.
Benim sorunum şu eski League Of Legends Avrupa Sunucusu (EUW) da 14 gün banlanmış olan hesabım (wryc) da oynarken 55-60 ms alıyordum sabit fotosu buraya koydum zaten youtube kanalımda da videolar çekiyordum fakat hesabım 14 gün banlandıktan sonra yeni hesap açtım ismi shadececo1 diye onda praktik modunda oynamaya çalıştım ms değerlerine bakmak için fakat 166 dan aşşağı inmediğini gördüm 166 ms aldığım resim burada gerçekten anlamıyorum hani daha 3-4 gün önce nasıl 55-60 ms alıyorken banlandıktan sonra yeni hesap açıp nasıl 166 ms ten aşşağı almıyorum? Lütfen TurkNet ekibi olarak çözün bu sorunu gerçekten verdiğim paranın hakkını almak istiyorum internetimin gayet iyi olduğunu düşünüyorum çünkü diğer oyunlarda hiç bir sorun çıkarmıyor İnternet Hızım TurkNet ve Riot Ekibine sesleniyorum lütfen yardımcı olun! Riot Games tarafına da Bilet gönderdim bana Türkiye serverinde oyna derseniz şunu söyliyeyim cidden çok toxic ve kalitesizlerin olduğu yerde gerçekten oynamak istemiyorum.

Selamlar @shadececo, https://forum.turk.net/t/ping-degerleri-hakkinda-aydinlatma/ konusunda yer alan Riot IP adresine tracert testi yaparak sonucu buradan paylaşır mısınız?

Pratik yaptığın yerin sunucusuyla, maç açtığın sunucu farklı olabilir mi ?

Mobil legent aynısı oluyor. Ana ekran başka ping, ana oyun başka ping farklı sunuculardalar, öyle birşey olabilir.

Yetkili arkadaşım dediği gibi test sonuçları gösterecektir.