Kutu geldi ne zaman aktif olur?

Bağcılar Kirazlı Yenimahalle’de oturuyorum. 8 Şubat tarihinde binaya kutu geldi ekipler çalışma yapıyor halen. Ekiplere sorulduğu zaman haftaya aktif olur denmiş fakat diğer kullanıcıların yaşadığı uzun beklemeleri ardından inanamadim. Ortalama ne kadar zamanda aktif olur?

Merhaba, ortalama süreç 6-8 haftadır. Ancak güncel koşullar sebebiyle süreçler değişebiliyor. Web sitemiz üzerinden kontrol sağlayabilirsiniz.

Website den kasıt altyapı sorgulama sitesi mi

Evet, GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet sayfamızdan kontrol edebilirsiniz.

Selam @CrancyLynx Hocam, Kirazlı mahallesinin neresinde ikamet ediyorsunuz. Ben Kirazlı metronun arka sokağındayım 1160 Sk. fakat bizim bölgede her hangi bir çalışma göremedim.

1. Sokakta oturuyorum hocam
1 Beğeni

Sizin, Yenimahalleye bağlı, Bağcılar Kirazlı mahallesi geçen yıldan bu yana planlamada fakat her yere geldi bir tek bizim mahalleye gelmedi. Hayırlı olsun Hocam

Valla hocam buraya geldiyse elbet sizinkide yakındır. Çok şaşırdım buraya gelince… hayırlısı diyelim

1 Beğeni

Demirkapı Mahallesinde de yıllardır en ufak bir gelişme yok. Planlama var mı yok mu onu bile bilmiyoruz.