Kutu bağlantısı

Merhaba, arkadaşlar 3 hafta olacak neredeyse kimse ilgilenmiyor müşteri temsilcileri bot gibi davranıyor

Evin girişine kadar kablo gelmiş kutu bağlanacak ama yok 3 haftadır ne gelen var ne giden var.
Kutu bağlantısı bu kadar zor mu cidden.

Merhaba @Erdem75 konuyla ilgili inceleme yapabilmemiz için müşteri numaranızı DM üzerinden paylaşmanızı rica ederiz.

4275944 yardımcı olun lütfen kaç haftadır internet kullanamıyoruz siz yardım etmezseniz kimden yardım isteyeceğiz.

Problemim hâlâ devam ediyor Arkadaşlar kutunun nerede satıldığını bilsem alıp ben bağlayacağım yeminle daire değil tek ev olduğu için gelmiyorsunuz değil mi

Bot gibi davranma konusun cidden doğru. Aile ortamı kuracak bir sohbet ve yazışma yok. Güzel şeyler söylüyorsun farklı cevap alıyorsun. Örneğin; Size yardımcı olabilmemiz için 0 850 288 80 80 numaralı İletişim Merkezimizi aramanızı veya Online İşlemler - TurkNet üzerinden bildirim oluşturmanızı rica eder, iyi günler dileriz.

1 Beğeni

Merhaba, kaydınızı kontrol ettik. Yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Sürecinizin saha ekiplerine iletilmiş olduğu bilgisini görüntülüyoruz ve hızlandırılması için gerekli aksiyonu alıyoruz. Sürecinizdeki gelişmeler ile ilgili mümkün olan en kısa süre içerisinde destek kaydınız üzerinden sizinle iletişime geçeceğiz.

Hocam cidden yayıncı olsak youtuba video çekip koysak problem maksimum 2 gün sürer ama bu anlayıştan bıktırdılar insanları yani gerek var mı böyle bir şeye 2 arkadaş gelip bağlantı yapacak 1 saatini almaz bulunduğum bölgede bir tek TurkNet var o yüzden böyleler kendi altyapıları birde. Aynısı Türk Telekom da olsa çoktan gelmişlerdi.

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.