Kurye gelmiyor

25 eylülde başvuru yaptım(yeni abonelik) salı günü 48 saat içerisinde kuryenin belgelerimi getireceğini söylediler ama gelmedi. 30 eylül tarihinde ise arayıp tekrar 48 saat içerisinde randevu için arayıp geleceklerini söylediler ama hala randevu için bir ses seda yok. Haftasonuna da yetişmedi daha bunun kurulumu da var. Nasıl olacak bu iş? 2 haftadır online derslere giremiyorum, ödevleri yollayamıyorum. Müşteri no :2340520data

Merhaba, yoğunluktan dolayı bu tarz gecikmeler yaşanabiliyor. Peki, rica etsem özelden abone numaranızı paylaşır mısınız?

3 Beğeni

aynı durum bende de var 24 eylülde başvurdum 48 saat içerisinde geleceği söylendi 8. gündeyim hala 48 saat diyorlar

Arkadaşa müşteri no bırakırsanız seve seve yardımcı olacaktır.

1 Beğeni

Sizde o kadar gün bekleyene kadar evrakları çıkarıp kargoya vermeye üşenmeseniz keşke işiniz kurye’ye kaldıysa ALLAH kolaylık versin :smirk:

daha önceki aboneliğimde isteğe bağlı kurye geliyordu, fiberde direk kurye yolluyorlarmış sanırım bende iyi ozaman dedim 2. gün de 48 saat içinde gelecez dedikleri için bekledim en kötü bugün veya yarın gelmezse kendim göndericem

fiberde kuryede yolluyorlar illa kurye ile göndericeksin diye bir şey yok ama o kurye keyfi yetince geliyor işte mesele orada ben 7’inci ayda başvuru yaptım kurye 3’üncü günde aradı evrakları almaya gelicem diye ben o zamana kadar kargolamıştım evrakları zaten kurye’ye kaldıysa işiniz ALLAH kolaylık versin diyorum tekrardan.

kendimin gönderebileceğini bilsem hiç kuryeyle uğraşmadan kendim gönderirdim 8 gün bekletti beni

Geçmiş olsun bugün öğlene kadar yetiştireydin keşke mng kargoya

sağolasın sabahtan hallettim

1 Beğeni

Salı günü hallolur işin muhtemelen

1 Beğeni