Kurye bir türlü gelmiyorr

Merhaba ev arkadaşımla 17.07.2022 tarihinde online olarak TurkNet abonelik başvurusu yaptık.Bugün başvuru üzerinden 6 gün geçmesine rağmen kurye gelmedi.Bizden sonra başvuru yapan tanıdıklarımızın interneti bağlanmış olmasına bizde herhangi bir aksiyon olmadı bu konuda ne yapmam lazım ??

Merhaba, bana özel mesaj üzerinden abone numaranızı iletirseniz bu konuda size yardımı olmak isterim.

1 Beğeni

Profil sayfama giderek veya profil resmime tıklayarak özel mesaj oluşturabilirsiniz. Ben şimdi sizin için oluşturuyorum.

Bende aynı sorundan müzdariptim. Online işlemler bölümünde “Belgelerim” kısmında başvuru belgeleriniz olacak. PDF şeklinde çıktı aldım ve kendim imzaladım daha sonra MNG kargo ile TurkNet’e kargoladım. Bir gün içinde evraklar teslim edildi iki gün içinde internet bağlandı. Daha sonra kurye gün almak için aradı beni, gelmeyin ben hallettim dedim. :grinning:

Bulunduğumuz yer kargo firmalarına uzakta.Birde müşteri hizmetleri bize sadece kurye olayın bahsetti kendimiz halletsek kısma kurye gelicek dedi.

Merhabalar, sürecinizi hızlandırmak adına gereken adımları attık. Aktivasyon sürecinizi takip ediyoruz :raising_hand_man: