Aboneliği açtırdığımdan beri Teknofix isimli bir firma çat DIGITURK çat kurulum vs. için aramaya / sms atmaya başladı. Bugün de modemin kargosu elime geçtiği gibi. 0216 227 11 93 diye numaradan arandım oto yanıt sistemle kurulum onayı istendi.
Ama öğrendim ki buda Teknofix. Benim DIGITURK ile bir bağım yokken bunun için arayan firmaya. Nasıl içeride ki kurulum ve sözleşme teslimi için güveneyim. Bu kurulum süreci ve randevu mevzusuyla ilgili ne yapabilirim ?
Merhabalar, öncelikle karşılaşmış olduğunuz bu durum nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Konuyu ilgili birim müdürlerimize ilettim. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçecerek bilgi vereceğiz. Aksi bir durum olursa bana özel mesaj üzerinden istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler, Kurulumun tamamlanması ve aktivasyon süresini hızlandırmam gerekiyor. En kötü ihtimalle tüm bağlantıları ve hatları çekebilecek kapasitedeyim. Gerekli bağlantıları tamamlasam aktivasyon tarafında herhangi bir destek bulabilir miyim?
Yada şöyle sorayım. Teknik ekibinize bu kurulum ve aktivasyon süreciyle ilgili ulaşabileceğim bir numarası/adresi vb. bir bağlantı var mıdır?
Hesabın aktivasyonu yapılmadığı için hiç bir numaranızdan destek alamıyorum.
0216 227 11 85 üzerinden TurkNet destek için arandığını belirttiler. Kurulum için ilgili arkadaşları yönlendiriyoruz bildirimi aldım. Yine ilk gönderide belirttiğim numarayla bağlantılı olabileceğini düşünüyorum. Bilgi verebilir misiniz?
TEKNOFIX firması TurkNet taşeronu mu ? Madem öyleyse neden saçma sapan DIGITURK ve başka içerikler satmaya çalışıyorlar Ben bu adamlara nasıl güvenip imzaladığım sözleşmemi teslim edeceğim… Bir ton soru işareti
Evet Teknofix TurkNet’in kurulum için tercih ettiği taşeron bir firma. Genelde kurulum yaptıran kişiler Digiturk tacizine uğruyor. Numaraların ve abone bilgilerinin kim tarafından paylaşıldığı apaçık ortadayken TurkNet’in gözünü yumup kulağını da tıkaması garibime gidiyor. TurkNet’in adını kullanarak ve abone bilgilerini teyit ettirerek Digiturk paketi satmaya çalışan dolandırıcı çağrıları ve smsleri hakkında onlarca konu açıldı.
85 86 93 66 bir sürü numaraları var ve hepsi teknofix’e çıkıyor. Madem bu adamlar taşeronu resmi şekilde TurkNet MT’nin bildirmesi gerekiyor. Yok resmi değiller ve saçma sapan abonelik zorluyorlar ve TurkNet buna alkış tutuyorsa. Kaliteli şirket avukatlarımız var. Detaylıca onlarla konuşup, baş ağrıtacak bir dava açarım olur biter…