Kurulumdan sonra loss ışığı ve saha ekibi

15 aralıkta kurulum yapıldıktan sonra 5 dk içinde loss ışığı yandı ve bugün şuan itibari ile 4 ocak hala internet yok defalarca TurkNet müşteri hizmetleri aradım şikayet oluşturuyorlar en kısa süre diyorlar ama 15 20 gün geçmesine rağmen telefon bile çalmıyor ben saha ekibine dönüş yapmazlar ise TurkNet firmasından çıkıcağımı söyledim 15 20 gün oldu bir kaç kez daha yazdırdım dün de yazdırdım hala geri dönüş yok cidden böyle olmaz Internetim gelecekse gelsin artık. @alperenatici

Online işlem merkezi üzerinden kayıt açtınız ise oradan gerekli işlemler için bilgilendirme yapacaklardır. Kayıt numaranızı bu gönderiye ekler iseniz müsait olduğunda @alperenatici bey yardımcı olacaktır.

kayıt no nerden bulabilirim ?

Selamlar @burak6778, foruma hoş geldiniz :raised_back_of_hand: Sürecinizi inceleyip yardımcı olabilmem adına özel mesaj üzerinden iletişim veya kimlik numaranızı paylaşmanızı rica ediyorum :handshake:

1 Beğeni

özelden nasıl yazacağım ? @alperenatici

Ben özel mesaj ilettim. Sağ üstte bulunan profil ikonunuzun üzerinde bulunan bildirme tıklayarak özel mesaja erişebilirsiniz.

1 ay oluyor gelen yok

Selamlar, gün içerisinde aksiyon alınması planlanıyor. Konuyu takip ediyorum :raised_hand:

gelmediler hala :slight_smile:

Konuyla alakalı ekipleri bilgilendirdim.