Kurulum ücretsiz ama e-devlette öyle gözükmedi

Merhaba TurkNet gigafiber binamda mevcut,demin ben de TurkNet abonesi olmak için başvurdum,kurulum ücretsiz dendi pop-up ile site yönlendirmesiyle,aşağıda görselde görebilirsiniz.

Sonra e-devlet kimlik onay aşamasına geçtik oradaki pdf’te 300 tl yazıyor sözleşmede.Bunu görünce müşteri hizmetlerini arayip iptal talebi oluşturdum,Yarın dönecekler ama ücretsiz olursa kurulum kullanmakta istiyorum bi yandan.

image

Yardımcı olacak moderatör,müşteri yetkilisi hocamız var mıdır ?

Merhaba,

Kurulum ücretsiz diye bir ibare yazmıyor. Sadece “ilk ay ödeyeceğiniz fatura toplamıdır” yazıyor. Aşağıdaki mesajlara göre 300 TL ücret 3 taksit halinde yansıtılıyor. Diğer aylar yansıyacak sanırım. Tam emin değilim o konuda.

Gigabit internet gelmiş evinize. Çok şanslısınız ve siz iptal ediyorsunuz.

Yukarıdaki mesajlarda “yeni abonelik için 300 TL kurulum ücreti yansıtılır.” denmiş.

1 Beğeni

Selamlar @Vision, foruma hoş geldiniz. Kampanyanızı inceleyebilmem adına müşteri numaranızı benimle paylaşır mısınız?

1 Beğeni

3063*** müşteri no. Eğer kurulum ücretsiz yapılacaksa ilk attığım görselde total hesaplamada yazdığı 0 TL ücret gibi kurulumun fiyatlandırması olarak,iptal talebimi geri çekmek isterim.Teşekkürler

1000mb için 300 tl de verilir zaten ilk ay ücretsiz kullanıyosun bence dene derim

1 Beğeni

Normalde 1000 Mbps için her ay en az 300₺ fatura kesiyor diğer operatörler. Üstelik 20mbps upload ile. Arkadaş burada 1000/1000 İnternet bulmuş 140 ₺ liraya ve kurulum ücreti için iptal edeceğim demesi cidden olağan dışı. O 300₺ lirayı her ay vermeye hazır olup ta altyapıyı bulamayan o kadar çok insan var ki… :thinking:
Ama ne diyebiliriz ki herkesin kendi tercihi. İnsanlar isterse 140 liralık Gigabiti Red edip 200₺ ye 50mbps Vdsl kullanabilir. Kimseye laf etmeye hakkımız yok elbet ama kendi bakış açımıza göre bakınca garip geliyor :thinking::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Üstüne bide ilk ay kod kullanırsan 1 ay ücretsiz oluyo 300 -139 desen 160 tl kurulum ücreti say

1 Beğeni

Ben 100mb TurkNet kulalnıyom 130 tl mi tam hatırlamıyom ilk başta kurulum ücreti verdim gayet kafi yani paranın karşılığını alabiliyosun sonuçta pulatında dediği gibi 1000mb istiyosan en uygunu TurkNet ve en kalitelisi dilersen başka iss geç 300 tl fatura öde her ay :d bide kurulum ücreti alırlar 400 500.

dönüş sağlamadınız ?

Selamlar, kurulum ücreti nedeniyle aktivasyondan vazgeçtiğinizi görüyorum. İlerleyen süreçte görüşmek dileğiyle :heart_hands: