Kurulum ücreti Hk. karışıklık

Selamlar, başvuru sırasında taşıma yapmamın mümkün olmadığını ve ‘‘İnternet yok, telefon yok’’ olarak işleme devam etmem gerektiğini öğrendim.Kullandığım altyapının, Gigafiberle tamamen farklı olmasından dolayı yeni abonelik açmam gerekiyormuş. Normalde geçişlerde ücret yok ama ben bu durumda kurulum ücretiyle karşı karşıyayım, ki hiç hesaplamadığım bir şeydi. Neyse nihayete gelmem gerekirse, başvuru esnasında karşıma gelen ödeme kısmında kurulum için sıfır (0) TL yazmaktaydı. Kafam karıştı ve tekrar forumu taradım, ücret ödeyecek miyim? ödemeyecek miyim? gibi sorularıma cevap aradım. Kimisi benim gibi sıfır TL görmesine rağmen faturasına ücret yansıtıldığını söylemiş.

Şimdi benim senaryom nasıl sonuçlanacak? Ekran görüntüsünde görüldüğü gibi sıfır (0) TL mi, yoksa 3 taksitle 300 TL kurulum ücreti mi?

Başka firmadan geçiş yapıyorsan ücret almazlar. Yeniden kurulum yapılırsa alırlar. Resimde anlaşılan farklı firmadan geçiş yapıyorsun.

Cevabın için teşekkür ederim. Başka firmadan geçeceğim evet ama gigafiber olacağı için şuan ki hali hazırda olan kurulum bir işe yaramıyor. Kendi altyapılarında sıfırdan kurulum oluyormuş, 300 TL ücreti var ve ücretsiz ibaresi ile bu bilgi uyuşmayınca tereddütte kaldım. Bu durumu yaşamış birisinden veya bilgisi olan birisinden net bilgi almaya çalışıyorum.

Faturanıza yansıtılacak ücretler kısmını dikkate alsanız yeterli. Gigafiber’de kurulum ücretsiz diye biliyorum.

Yansıtılacak ücret kısmını dikkate almak isterim ama hem abonelik sıkça sorulan sorular kısmında hemde TurkNet’e geçiş sıkça sorulan sorular kısmında şu iki şey var. Konuda verdiğim ilk görüntü ile şimdi verdiğim iki görüntü çok alakasızlar, kafa karıştırıcı.


Selamlar @Ewo, kurulum ücreti yansıtılacak. Paylaştığınız ekran görüntüsü “İnternet yok, telefon yok” seçeneğini seçtikten sonra görüntülediğiniz ekran mı acaba?

Selam @alperenatici, evet. İlk seferinde ‘‘internet ve telefon mevcut’’ üzerinden işleme başladım daha sonra teknik sebeplerden dolayı ‘‘internet yok, telefon yok’’ olarak işleme devam etmem gerektiği yazdı. Onunda görüntüsünü buraya bırakıyorum.
Screenshot_ggf4

Önceden ücretsizdi diye hatırlıyorum. Kampanya vs. idi sanırım.

Anlıyorum. Belirttiğim gibi kurulum ücreti yansıtılacak.