Kurulum Süresi Gecikti

Öncelikle Olay biraz uzun. 8-10 gün önce yan binada oturan arkadaşım başvuru yaptı. 6 gün içinde geleceklerini söyledi kurulum ekibi fakat gelen olmadı. ondan sonra arkadaşımı arayıp: "bulunduğunuz yer 15 mbps destekliyor, biz size 35 mbps tanımladık başvurunuzu yeniden 15 mbps olarak açacağız dediler ve 7 gün bekleme süresi sundular sizi arayacağız dediler. o günden beri arayan falan yok. şimdi ise ben başvuru yaptım ve daha ilk günden başvuru sırasında bir hata oluştu diyor. müşteri hizmetleri bağlıyoruz diyip kapatıyor. kurulum ne zaman gerçekleşecek acaba?

Merhabalar, kontrol ettiğimde başvurunuzu ekibimizin yenilediğini görmekteyim. Başvurunuz 6 iş günü içerisinde tamamlanması ön görülmektedir. Gelişmelerle ilgili ekibimiz sizi bilgilendirecektir.

teşekkür ederim inşallah bir sorun yaşamam ve hızlı şekilde olur.

saha ekibi gelmedi ancak modemi taktığımda sorunlu bir şekilde de olsa kullanabiliyorum. evdeki kablolar 6 yıllık ve 3-4 yerde ekleme var. ekiplerin kabloyu değiştirebileceği söylendi ancak ücret konusuna gelindiğinde net bir cevap alamadım. hem ücreti merak ediyorum hemde ekiplerin ne zaman geleceğini.

Kontrol ettiğimde, bugün sizinle görüşme yapılarak bilgi verildiğini görmekteyim :pray: