Kurulum Sonrası İnternetin Gelmemesi

Merhaba, Hafta sonu millenicom dan TurkNet 'e geçis için başvurdum. Bugün modem kurulumunu yapmam için mesaj geldi. Öncelikle modemi(tp-link) resetledim ardından arayüzüne girdim türknetin bana gönderdiği bilgileri girerek hızlı kurulumu tamamladım. Ancak epey bir saat geçmesine rağmen Power,Wifi,Lan ışıkları dışında hiçbir ışık gelip gitmedi.modemi kapatıp açtım felan yok hiçbirşey kablolarda da bir sıkıntı yok. Online işlem destek pek yardımcı olamıyor lütfen yardım edin 2 aydır internete erişemiyorum zaten kafayı yemek üzereyim help!!!

Selamlar @CPTN, 2 aydır internete erişememe sebebiniz nedir acaba? 18.11.2023 tarihinde başlayan aktivasyon sürecinizin 21.11.2023’de tamamlandığını fakat bu tarihten itibaren yerel sağlayıcı kaynaklı sinyal sorunu yaşandığını görüyorum. Ekipler kayıt üzerinden gereken aksiyonu alarak ilgili birimlere bilgi iletti. İnceleme ve işlem gerçekleştirilecek.

25.09.23 tarihinde millenicomdayken internet gün içerisinde kesildi bir daha da gelmedi. Genel arıza dendi ( Doğal afet birde :slight_smile: ) ama 2 km çapında avuç kadar ilçede her yerde internet varken ( alt komşumda da ) bende genel arıza varmış :). Millenicomda 2 ay boyunca TT ye hiçbir şey yaptıramadığı için TurkNet 'e geçtim ( daha önce de 1 yıl kullanıp memnun kalmıştım ). Şuan sorun bu bu şekilde TurkNet hallettiremezse TT nin müşterisi olmamak için taşınmak zorunda kalacağım. Umarım güvenim boşa çıkmaz.

Anlıyorum. Atılması gereken tüm adımları atalım. Arızanızın çözülmesi adına ben de ilgili birimlere bilgi aktarıyorum.

Teşekkür ederim. Umarım kısa sürede internetime kavuşurum ve Türkneti övmeye devam edebilirim :pray:

1 Beğeni