Kurulum sonrası internete bağlanamıyorum

Arkadaşımı TurkNet’e geçirdik kurulum gerçekleştirdi. Fakat whatsapp dışında hiç bir yere internet bağlantısı sağlayamıyoruz. Modem kurulumunu yaptık bir sıkıntı yok. Destek kaydı açtık. Fakat bir sıkıntı olmadıgını söyledi yardımcı olabilir misiniz ? @EFG

Merhaba, bu durum diğer cihazlarda da aynı mı? Modeminize kablolu olarak bağlanır mısın?
DNS değiştimeyi denedin mi? (1.1.1.1-1.0.0.1)

Diğer cihazlarda da aynı reset attıktan sonra whatsapp da girmiyor dns ayarları yapılı. Müşteri temsilcisi internete bağlanmıyor diye destek kaydı oluşturdu. Whatsapp bağlantısı da aşırı yavaştı zaten. Tüm kurulumlar yapılı. Kablo ile de denedik. Müşteri temsilcisi internet var olarak gözüküyor dedi. Fakat internete bağlanamıyoruz.

Peki, farklı bir modem ile hizmetini kullanmayı denedin mi?

Başka bir modem ile deneyemiyoruz. Çünkü o başka ilde ben başka. Ailesine aldık zaten kendisi de orada değil. Geçiş yapmıştı zaten. Öncesinde aynı modem ile türk telekom üzerinden internet alıyordu. Kurulumlarını tam yaptık eminim bu konuda.

Benim aklıma şimdilik bu kadar çözüm yolları geliyor. alperenatici müsait olduğun da yardımcı olacağını düşünüyorum.

Bağlatırken profil seçtiniz mi ? Aile veya Çocuk profili ? Eğer seçtiyseniz devre dışı bırakınız. Öyle bir sorun yaşayan oldu.

Hayır normal profil. Gelen kurulum ekipleri kurulumunu yapmıştı zaten. Onlar kurulum yaptığında onlar da aynı sıkıntıyı yaşayıp destek kaydı oluşturdular zaten. Belki kurulumdandır diyip kurulumu kontrol ettik. Kurulumda herhangi bir sıkıntı yok . Destekten cevap bekliyoruz.

Modem arayüzünden ping atma yeri varsa google.com a ping atmayı denermisiniz?