Kurulum Randevusu Problemi Hk

Merhabalar

Bu hafta başvuru yaptım. Çarşamba günü aranarak, cuma öğleden önce olacak şekilde randevu oluşturuldu.

Cuma günü izin aldım ve malesef ekipler gelmedi. Öğlen müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım, dönüş yapılacağını ilettiler fakat yine saha ekibinden bir dönüş olmadı. Akşam üzeri tekrar aradım durumu aktardım. Aynı şekilde dönüş yapılması için not aldıklarını ilettiler fakat hiçbir bilgilendirme olmadan günü bitirdik. Aldığım izinde boşa gitti

2 Beğeni

Merhaba, ilgili ekiplere durumu ilettim. Süreci yakından takip ediyorum, kurulum ekiplerimiz kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek randevu oluşturacaklar. Ben de gelişme oldukça buradan bilgilendireceğim :raising_hand_man:t2:

Merhaba

Cumartesi gelen ekipler, buna kutusuna kablo bağlantilari yapılmamış buna randevu verilmemesi gerekiyordu diyerek gittiler…

Kutu bağlantilari yapılması için ekip bekliyorum ama bunun ne zaman yapılacağına dair bir bilgilendirme olmadı

Selamlar @Leo35, kaydınız üzerinden bildirimde bulunduğunuzu görüyorum. Kaydı takip edip gereken adımları atacağız :raised_back_of_hand:

Merhabalar

Yardımınız için teşekkür ederim. Dün bir yetkili gelip bina içi kutu bağlantılarını yaptı. Fakat henüz kurulum randevusu verilmiyor sanırım. Bu işlemden önce yapılmasıg gereken başka işlerde mi mevcut?

Bence; Telefon ile arayıp bina içi kutu çalışmalarının bittiğini tekrar belirtin. TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden hatta kutunun resmini çekip gönderin. Ben bu şekilde süreci hızlandırmıştım. Tahminime göre mesai saatleri içinde önümüzdeki hafta bina içi kurulumunun teyitini yaparlar. Salı günü tekrar ararsın. Sorgulatırsın bina içi kutu çalışması sizin ekranlarınızda bitmiş gözüküyor mu diye. Ondan sonra da kurulum randevusu için ararsın.

Tekrar selamlar @Leo35, bina içi bağlantılarınızın yapılması güzel bir haber. Bundan bir sonraki aşama kurulum randevusu. Ekipler yoğunluğa bağlı olarak adresinizi tekrar ziyaret edecektir. Şimdiden keyifli uçuşlar :rocket:

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Kutu bağlantilari yapıldıktan sonra çağrı merkezi ve online işlemler üzerinden tekrar randevu talebinde bulunmuştum fakat henüz işlemler devam ediyor gibi bir cevapla karşılaştım randevu verilmemişti.

Yarın tekrardan deneyeceğim

Selamlar

Malesef 15.11 tarihi itibariyle kurulum randevusu için arayan olmadı.

2-5 iş günü içerisinde aranmayı bekliyordum. Yardımcı olmanız mümkün müdür?

Tekrar selamlar, yoğunluk nedeniyle henüz kurulum randevunuz oluşturulmadı. İş sırasına ve yoğunluğuna bağlı olarak kurulum randevusu için aranacaksınız :raised_back_of_hand: