Kurulum için TurkNet aramıyor / ulaşamıyor

Merhabalar,

04.01.2022 tarihinde abonelik başvurumu yaptım. Aynı gün kimlik yükleme işlemini gerçekleştirdim. Yine aynı gün Türk Telekom ekibinden biri binamıza gelip ankastre kutusunda birşeyler yaptı, gitti. Buraya kadar herşey süperdi ne güzel hızlı hızlı ilerliyoruz dedim.

O günden bu yana 8 gündür telefonumu kimse aramadı, imza için kurye bile gelmedi.
TurkNet ile günlerdir yazışıyoruz. Tek verdikleri cevap sizi defalarca aradık ulaşamadık. Telefon numaramı teyit ettik, alternatif numara verdim. Ama arayan soran yok. Telefonumda ve operatörümde numara engelleme yok. Bolca telemarket telefonları alabiliyorken TurkNet çok daha rahat arayabilir beni.

Bence TurkNet bu konuda şeffaf değil, müşteriyi geçiştirmeye çalışıyor. Ya da yaşadıkları teknik problemi müşteriye yüklemeye çabasında. Benzer sorunları yaşayan insanlar var. Aramıyorsanız yoğunuz diyin, teknik sorun var diyin ama aklımızla dalga geçmeseler keşke.

Her neyse 8. gün de böyle geçti. İnternetsiz mağdur bir şekilde bekliyorum.

1 Beğeni

Merhaba

Yaşamış olduğunuz sorunla ilgili yardımcı olması için @EFG arkadaşıma yönlendirdim. Abone numaranızı arkadaşıma verebilirsiniz bakacaktır.

1 Beğeni

Özeline yazabiliyorsanız yazın yazamıyorsanız. Ben sizin özelinize yazabilirim istiyorsanız.

Merhaba @hka1950, arkadaşlarıma durumunuzu detaylıca ilettim. Gerekli tüm incelemeleriniz gerçekleştirildikten sonra size net bir şekilde bilgi verebilmek için arayacağız. Süreç içerisinde aksama olması durumunda bana tekrar ulaşabilirsiniz.

@hka1950, arkadaşlarım sizi aradılar ancak hattınız direkt olarak meşgule düşmüş. Tekrar arama yapacağız. Arka planda işlemlerinize devam ediyoruz. Bilginiz olsun.

selam
bende abone oldum tt altyapı ıle TurkNet fıber ıcın 07 ocak evraklar tamamlanıp telekoma verıldı dedıler…telekom gelıp 2-6 gun resmı surecı var dedıler fakat kac gun oldu ne arayan var ne soran
turknetede ulasım yok abone olunduktan sonra
ne yapmam lazım.
bılgı verırsenız

@hka1950, bu bir açık değil ki :slight_smile: Ki bu işlemi yapmanıza gerek yoktu. Ben zaten sizi arattırmıştım :slight_smile: Neyse çözüme ulaştığınıza sevindim :star_struck: İyi kullanımlar dilerim :pray:

dün aksama dogru TurkNet mh hızmelerı tarafından sosyal medya uzerınden yazmısınız dedıler sorunu soyledım bakalım faydası olurmu ? cumartesı musaıtım dedım telekoma tekrar bıldırdık cumartesı musaıtım dedılm aksamdan arasınlar sabah gıdeyım veya abah arasınlar ogleden sonra gıdeyım orya 2 saat yol gııdecem cunku baglanacak yer ıcın…
cumartesı de oglen oldu telekomdan ses yok…
telekom ınatcı ekıbe denk geldık sanırım ılgılenmeyen zaten ekıp den kaynaklanıyor bazen bazı seyler…tt altyapısı kullanmamız engellıyor her seyi…
bir gun TurkNet kendı altyapıyı ceksede tek yerle matap olsak ne guzel olurdu
belkı bır gun nasip diyelım