Kurulum Gerçekleşmedi ve Müşteri Hizmetlerine Bağlanamıyorum

Telefonla görüştüm evraklarımı gönderdim. Uygulamada bağlantı yapıldı saha ekipleri kurulum yapacak diyor. Neyse aradılar 2 saat gibi geniş bir aralık söylediler evde kurulum için. İlk telefonda 17.00 den sonra da kurulum oluyor dendi şimdi hep dolu hep dolu seçemiyorsunuz günü. Mecburen işten izin aldım eve geldim bekliyorum. Ne gelen var ne arayan. Müşteri hizmetlerini arıyorum bağlanamadan uygulamadan yap diyor bir ses kaydı. Uygulamada cevap veren yok bi buçuk saat oldu. Yalnız yeni abonelik için arayınca açılıyor ama ne hikmetse onlar da bizle alakası yok diyor orayı bağla o zaman diyorum, yapabilceğim birşey yok diyor. İptal edicem diyince aratıcam sizi dendi arayan soran yok yarım saat oldu. Şimdi gerekli evraklarımı dilekçemi yazıyorum iptal için. Daha başlamadan bu kadar sorun ve gördüğüm en kötü müşteri hizmetleri. Bunu okuyanlar yol yakınken dönsünler.

Aktivasyon süresi ortalama 6 gündür. Kurulum hizmeti için ekipler adresinize gelip işlemi tamamlayacaktır. Hayırlı olsun.

Selamlar @Suphi, forum profilinizde müşteri numaranız bulunmuyor. Bu sebeple yardımcı olamıyorum. Ekledikten sonra bilgi verirseniz sevinirim.