Kurulum gecikmesi

Merhaba. 2. gün arandım fakat aramayı 1 saat geç gördüm. Hemen aradım ve tekrar gelmelerini talep ettim ama 5. gün ve hala gelen ya da arayan yok. Her gün gelinmesi için aradım fakat nafile. İlgilenir misiniz rica etsem. Diğer arkadaşlara yardımınızı gördüğüm için sizi etiketlemeyi uygun gördüm. Hızlandırabilirsek sevinirim.Teşekkürler. @alperenatici

Merhaba tekrardan. TurkNet üzerinden mesaj geldi fakat bugün gelme şansları var mı? Ona göre dışarı çıkacağım ve bu belirsizlik tüm işlerimi etkiliyor. Yardımcı olabilir misiniz lütfen? @alperenatici

1 Beğeni

Selamlar @yagiztoo, ekiplerin kaydınıza öncelik gösterilmesi adına bilgi ilettiğini görüyorum. En kısa sürede inceleme ve işlem gerçekleştirilecek.

Umarım uygulanır. Yarın tekrar gönderiyi güncelleyeceğim. Teşekkürler.

Merhaba

Dün telefon üzerinden randevu alabileceğim söylendi. Bugün 13:00-17:00 arasına aldım fakat hala ne arayan ne de gelen var lütfen artık bugün ekipler gelsin çözülsün. Çok sıkıcı bir hal almaya başladı.

Tekrar selamlar, kurulum ekipleri ile iletişime geçilerek bilgi talep edildi. Gereken adımların atıldığından emin olabilirsiniz.