Kurulum ekibinden alınan modem sorunu

Herkese selamlar, sorunum kısmen TurkNet ile alakalı.
Sorun şu: TurkNet bağlantısını yapmak için gelen servisten modem satin aldim ancak malumunuz kurulum için gelen ekipler TurkNet ekibi değil, türk Telekom ekibi.
Satın aldığım modem arizali her 3-4 saatte bir fabrika ayarlarına dönüyor ve yeniden ayar yapmak zorunda kalıyorum. TurkNet’ten kurulum ekibinin bilgilerini talep ettim ancak onlarda da mevcut değil. Dolayısıyla elimde bozuk modem çaresiz kaldım.
Sorun tam olarak TurkNet ile alakali değil ancak kurulum ekibinin iletişim bilgilerine de başka yerden ulaşmam mumkun değil.

Merhabalar, modeminize yüklenmiş olan mevcut yazılımda hata olma olasılığından kaynaklı büyük ihtimalle 3-4 saatte bir modeminiz kendi kendini otomatik olarak fabrika ayarlarına çeviriyor olabilir.

Modeminizi güncellemeniz ile birlikte bu sorunun çözüleceğini düşünüyorum fakat güncellemeden önce el ile modeminizi kendiniz fabrika ayarlarına döndürmenizi önerebilirim.

2 Beğeni

Gelen ekip Telekom un ise bağlı olduğunuz Telekom müdürlüğüne veya santral binasını biliyor iseniz oraya gidip ilgilileri bulabilir veya konumları hakkında bilgi alabilirsiniz.