Merhaba,
8 temmuz da yaptığım başvuru hala bekliyor. Evrak için kurye diyorlar ama kurye den ses yok. Data yok. Hizmet yok. Çözüm yok. Hiç bir şey yok!
Ekte görseller var.
Bence TurkNet doydu.
Merhaba,
8 temmuz da yaptığım başvuru hala bekliyor. Evrak için kurye diyorlar ama kurye den ses yok. Data yok. Hizmet yok. Çözüm yok. Hiç bir şey yok!
Ekte görseller var.
Bence TurkNet doydu.
Bela okuyarak destek istemek hoş olmamış. Aktivasyon süresini aşmış durum. Merkezi konumda değil iseniz yoğunluk kaynaklı bir gecikme olmuş olabilir. Bu konuda size @alperenatici bilgi verebilir diye düşünüyorum.
Aynı problemi ben de yaşamıştım. Kurye kesinlikle aramıyor. Şöyle çözdüm belgeleri indirip çıktı aldım imzaladım ve MNG kargo aracılığı ile ücretsiz gönderdim.
Bir gün içinde teslim edildi diğer gün internetim bağlandı.
İstanbul Sancaktepe merkezi bir yer olarak değerlendiriliyor. Tabi bunu TurkNet farklı görüyor olabilir.
Ben beklemekten çok sıkıldım artık.
15 güne yaklaştı artık.
Bela, ceza okuyarak işlerini zora sokma. Bulunduğun bölge çok önemli. Muğla’dayım. Başvurunun ertesi gün kurye çıktı geldi. Ama Bozdoğan’daki evim için gelmeleri baya uzun sürdü. Bölge bölge fark edebiliyor.
Eyüp Bey merhabalar, ilgili kaydın numarasını benimle paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışacağım.