Kullanıcı Adı Değişikliği

İki hafta önce arızadan dolayı internete erişimim yoktu. Sonrasında TT ekibi yeni modem getirdi. Sonrasında müşteri hizmetleri sorunumun çözülmüş olduğu bilgisini döndü fakat yine internete giremiyordum. Kullanıcı adımı sonuna 1 ekleyerek güncellemişler. Modem de kullanıcı adı bilgisinde yeni atadıkları bilgi geliyordu. Bunu modem arayüzünde eski kullanıcı adımla değiştirdim ve internet bağlantım geldi. Defalarca müşteri hizmetlerine yazmama rağmen kullanıcı adımı eski şekline getirmeleri konusunda işlem sağlayamadım. Dün kullanıcı adınızı güncelledik diye mesaj atmışlar fakat yine kullanıcı adı hatalı. Üstelik teknik bilgiler bölümünde sayfaya göre modeme erişim yok, fiber aktif değil gibi bağlantı yok tarzında detaylar var. Şimdi diyeceksiniz durumu çözmüşsün İnternetinde var sorun ne. İlerde sorun yaşamamak adına kullanıcı adımın güncellenmesini istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim…

1 Beğeni

Selamlar @ekolife, kaydınızı inceledim ve önceliğinizi ekiplere ilettim. En kısa sürede gereken işlem uygulanacak.

İnanın müşteri hizmetlerindeki arkadaşları anlamıyorum. Kaç kez detaylı yazmama ve sadece kullanıcı adımı güncellemeleri gerektiğini belirtmem rağmen gelen yanıta bakar mısınız. İnternetim var sadece kullanıcı adımı eskisi olarak güncellemeleri gerekiyor…
" **Merhaba, bağlantınızı kontrol ettik ve yaşadığınız arızanın düzeltilmesi için Türk Telekom saha ekiplerine 2023062900107327119 numaralı arıza iş emrini ilettik. Saha ekipleri bölgenizdeki santralden daireye kadar olan bağlantıları kontrol edecek ve çözüm için destek olacaktır. Bu kontrollerin tamamlanması ortalama 36 saat sürmektedir. Çalışma sonrasında yaşadığınız sorunun düzelip düzelmediğine dair teyit amaçlı size dönüş yapacağız.“”

3 gündür evde yoktum. TurkNet teknik ekibi uzaktan modeme girip kullanıcı adını değiştirmiş. Yine internetim yok. Eski kullanıcı adım ile girdiğimde internetim geliyor. Ne olursunuz bu işten anlayan biri ile beni görüştürün. Sanırım teknik bilgisi olmayan arkadaşlar yardımcı olmaya çalışırlarken bir türlü çözüme kavuşamıyoruz. Son attığın mesajı aşağıda paylaşıyorum.
((Sanırım Uzaktan modeme erişip kullanıcı adını düzenlediniz. Defalarca anlattım fakat anlamak istememeniz beni şaşırtıyor. Modeme girilen kullanıcı adı ile internete çıkamıyorum. Yani (32715831data@turk.net) ile İnternete çıkamıyorum. Ben modem arayüzüne eski kullanıcı adım olan (3271583data@turk.net) ile giriş yaptığımda internet geliyor. O yüzden kullanıcı adını güncellemenizi önemle rica ettim. Bu kadar basit bir konu haftalarca çözülemedi…))

Tekrar selam, teknik olarak kullanıcı adını güncellemek mümkün değil. Bu kullanıcı adı benzersizdir ve her aboneye özel tahsis edilir. Bağlantı probleminiz kaydınız üzerinden inceleniyor.

Ok anlıyorum . Telefon ile görüştüğüm müşteri temsilcisi arkadaş kullanıcı adınızı güncellemeliyiz dediği için sürekli kullanıcı adı güncellenmeli diyorum. Bana bildirilen kullanıcı adı ile internete çıkamıyorum. Modem değişiminden önceki eski kullanıcı adını modem arayüzüne girince İnternetim geliyor. Yeni kullanıcı adını rakamdan sonra 1 ekleyerek güncellemişler .fakat bir yerde bunu aktif etmediler sanırım. Yardımınız için teşekkür ederim…

Eski kullanıcı adı : 3271583data
Yeni kullanıcı adı: 32715831data