istanbul küçükçekmece cumhuriyet mahallesi goncagül sokak tayım ne zaman gelecek bilgisi olan var mı gigafiber hakkında
@Baran yardımcı olacaktır
Onlar başımız zaten
Adresiniz 2021 GigaFiber planları arasında yer alıyor ancak net bir süre bilgisi paylaşılmamaktadır.
modemim arızalı olduğu için gigafiber i bekliyorum umarım gelir ücretsiz modem şuan daha ön planda benim için talep açıp modem istedim fakat vdsl altyapıda bulunduğum için vermediler şuan modem ile savaş içerisinde gibiyim
@EFG @Baran bana Instagram üzerinden böyle cevap gelmiş acaba bir sorun mu oldu kontrol etme şansınız var mı
Ettiriyorum gelince yazar.
Merhabalar, arkadaşlarım sanırım yoğunluktan dolayı farklı bir adres ile sizinkini karıştırmış olabilir… Ben tekrar kontrol ettim. Şu an planlı iş listesi arasında yer alıyor bulunduğunuz bölge…
net tarih verilmedi diye psikopat gibi mahallenin en üst sokağında olan arkadaşımı arıyorum her sabah çalışma varmı diye umarım gelir sabırsızlıkla bekliyorum
Her internet bozulduğunda banada arakadaşım yapıyor
@berkanb, sizinle özel mesaj üzerinden de iletişim içerisindeyim Ne yazık ki bölgesel olarak net bir tarih veremiyoruz… Beklemeye devam edin. Sabrın sonu selamet
gözümüz yollarda bakalım ne zaman kavuşacağız gigafiber e
bakalım ne zaman geliyor