Konu Hız ise TurkNet Hep Zirvede!

Konu Hız ise TurkNet Hep Zirvede!

TurkNet hızı hep zirvede! Netflix’ten Steam’e, nPerf’ten Speedtest’e kadar tüm verilere göre Türkiye’nin en hızlı interneti bizde.

Yüksek hız tutkumuz ile yaptığımız yatırımlar ve çalışmalar sonucunda kullanıcılarımıza birçok farklı alanda Türkiye’nin en hızlı internet deneyimini sunduğumuz için çok mutluyuz. Bu hızları sürekli olarak iyileştirmeye ve geliştirmeye de devam ediyoruz.

Kullanıcılarımız hızdan ödün vermesin diye dünyanın en büyük şirketleri ile de peering anlaşmaları yapıyoruz. Bu anlaşmalar ile kullanıcılarımızın ana internet trafiğine girmeden, platformların sunucularına kendi altyapımız üzerinden ulaşmalarını sağlıyoruz. Tüm bu çalışmalarımız sayesinde de TurkNet’liler altyapılarının desteklediği maksimum hızı en verimli şekilde kullanabiliyor.

Speedtest’e göre de Türkiye’nin en hızlısı TurkNet

Bağımsız hız testi platformu Speedtest’in Speedtest Intelligence verilerine göre 2021 yılının 3. çeyreğinde Türkiye’nin en hızlı interneti biz olduk! Üstelik sadece en hızlı değil aynı verilere göre en tutarlı* internet de TurkNet’te! Biz hız konusunda zirvelerde olmaya alıştık. Türkiye’nin en iyi internet deneyimini yaşamak için siz de hemen buradan altyapınızı sorgulayarak TurkNet’li olabilirsiniz.

  • Yüksek hızlar her şeyden önemli olsa da, tutarlı bir deneyim aynı zamanda bir ağın kalitesinin önemli bir ölçüsüdür. Tutarlılık Puanı, tutarlı bir hizmet kalitesi sağlayan sabit geniş bant veya mobil ağları tanımlamak için kullanılan bir ölçümdür. Ağın türüne bağlı olarak, bir sağlayıcının indirme ve yükleme hızları için minimum eşikleri karşılayan veri örneklerinin yüzdesini yansıtır. Bir sağlayıcının Tutarlılık Puanı ne kadar yüksek olursa, tüketicinin kabul edilebilir internet performansı ve kalitesinden yararlanma olasılığı o kadar yüksektir.

Netflix’e Son 15 Aydır En Hızlı Bağlantı TurkNet’te!

Netflix, web sitesinde düzenli olarak dünya ve ülke bazlı, sunucularına en hızlı ulaşan operatörler listesini açıklıyor. Bu verilere göre 2021’in ilk dokuz ayıyla birlikte son on beş aydır Türkiye’den Netflix’e en hızlı bağlanan internet servis sağlayıcı TurkNet! Maksimum hızda ve sınırsız internetinizle dizilerinizi, filmlerinizi kesintisiz bir şekilde izler, kota gibi can sıkıcı konuları dert etmezsiniz.
Netflix verilerine [buradan] (Netflix ISP Speed Index) ulaşabilirsiniz!

2021 Eylül İtibariyle Steam’e Erişimde Birinciyiz!


TurkNet tüm eve yeter derken tam bunları kast ediyoruz! Sadece sınırsız, taahhütsüz ve yüksek hızlı internete sahip bir hizmet sunmuyoruz. Bizim için internet hizmeti daha kapsamlı bir deneyim. Bunun için dijital dünyaya da çok önem veriyoruz.

2018’den bu yana Steam’e bağlantı hızı konusunda ikinciydik. O hali ile bile Türkiye ortalamasının çok üzerinde bir bağlantı sunuyorduk ama dedik ya konu hız ise biz hep zirveyi hedefliyoruz! Özel geliştirmeler ve çalışmalarla 2021 Eylül’den itibaren birinciliğe oturduk.

Steam verilerini ben de incelemek istiyorum diyorsanız buradan resmi sitedeki verilere ulaşabilirsiniz.

nPerf verilerinde de Türkiye’nin en hızlısı TurkNet


Bağımsız hız testi servisi nPerf’ün 2019 ve 2020 yılındaki hız testi sonuçlarına göre Türkiye’nin en hızlı ve en düşük ping’li interneti de TurkNet! Kullanıcılarımızın ortalama hızı 26.45 Mbps. Yani TurkNet’liler için 4K film/dizi izlemek, aynı anda birçok cihaz kullanmak veya online oyun indirip oynamak çok rahat.

nPerf verilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Türkiye’nin en hızlı, taahhütsüz ve sınırsız internetinin keyfini çıkartmak için hemen altyapınızı sorgulayıp alabileceğiniz maksimum hızı öğrenerek aboneliğinizi başlatın! Benim zaten taahhüdüm var başka yerde diyorsanız da merak etmeyin, TurkNet’e geçiş yapmak çok kolay. Üstelik 120 TL’ye kadar cayma bedeliniz de bizden! Bambaşka bir internet deneyimi için sizi de TurkNet’e bekliyoruz :smiley:

17 Beğeni

birde şu altyapı işlerini hızlandırsa… kaplumbağa hızında çalışıyor

1 Beğeni

Bizim buraya da siz altyapı çekseniz çok güzel olacak Türk Telekom ilgilenmiyor sırf sizde olduğum için

Bence hak edilmiş bir başarı. Yıllardır sorunsuz şekilde kullanıyorum. Hızdan yana hiç sıkıntım olmadı. Yaşadığım tek sorun kapanma döneminde yaşanan ping problemleriydi ve bunun bütün servis sağlayıcılarda yaşandığını göz önüne alırsak anlayışla karşılamak gerekiyor.

1 Beğeni

Türkneti uzun bir süredir kullanmaktayım çok memmunum hızlarından inşallah yakın zamanda gelişirsinizde türktelekom gibi firmalara muhtaç bırakmazsınız bizi en kısa zamanda gelişmeniz dileğiyle Tek tercihim TurkNet bundan sonra.

1 Beğeni