Kocaeli İzmit Gigafiber

İyi çalışmalar.
Kocaeli - İzmit Fatih Mahallesi Beyhan Sokak mevkiinde ikamet etmekteyim.
Gigafiber sanırım Erenler Mahallesinde var. Bizim mahalleye ne zaman gelir ?
Bir çalışma var mı ? Olsun artık cidden mahallece yıldık. ADSL den bıktık.
Binalar siteler var mahallede ve alacak da çok insan var.
Cevap için teşekkürler.
Sayg.

Selamlar @serkandic, foruma hoş geldiniz :raised_hand:t2: Bölgenize GigaFiber ulaşmasını sizin kadar ben de istiyorum. Ne zaman geleceği ile alakalı ortalama bir süre vermek doğru olmaz. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden başvuru yaptıysanız ek bir işlem gerçekleştirmenize gerek yok. En kısa sürede GigaFiber hizmetiyle buluşmanız dileğiyle :rocket:

Cevabınız için teşekkür ediyorum. Fakat İstanbul’un yanında Kocaeli sanayi şehrine neden hala bir yatırım olmaz anlamıyorum. Bana turknetten mail gelmiş. “Ankara’da, İzmir’de ve Tekirdağ’da da devam ediyor” diye. Kocaeli nerede ? İzmir Ankara anlıyorum ama Tekirdağ’a gelene kadar neden bizim bölgemiz de dahil edilmiyor ? Teşekkürler.

Bir de ofisimize fiber alalım dedik kutu binaya yeni kondu. 18.08.2022 de başvuru yaptık
Destek KAydı da bu 55252198 Ama ne gelen oldu ne giden. En son hata verdi. Olay da fiber kabloyu çekecek olan Türk Telekom yoğunmuş gelemiyormuş. Eeee biz şimdi ne yapalım ? Öneriniz ise elektrikçi çağırıp, çektirin. Böyle bir şey olabilir mi ? Ben sizden hizmet alacağım sizin bunu gidip, Türk Telekom ile çözmeniz ya da bir yol bulmanız gerekir. İptal etmek zorunda kalacağız.

Bakabildiniz mi acaba ? dediğime. @alperenatici teşekkür ederim tekrar. Ofisimiz şuanda mağdur durumda.

Selamlar @serkandic, aktivasyon durumunuzla alakalı ekiplere bilgi ilettim :raised_hand:

Teşekkür ederim. kaç gün oldu hizmet alamadık. Çözülürse çok iyi olacak.

Alper Bey, Bana şöyle bir mesaj attılar. Ne demek oluyor yani kabloyu illa ben mi çekeceğim para verip. Bunun başka bir tür yolu yok mu ? Ve o kadar bekledik tekrar mı başvuru yapıp, bekleyeceğiz 6 gün o da kablo halledilir ise. Burası bir işyeri ve kaç gündür internetsiz duruyoruz. Anlamadık biz bu işi. teşekkürler. @alperenatici