Kobi Fiyatlandırma

Şubat ayında 130 TL ye abone olduğum pakete fiyat güncellemesi yapıldığını bugün gelen maille ögrendim.Abone olduğumda diğer paketlerle aynı ücret ödüyordum. Şimdi modem ücreti vs 200 TL ücrete çıktık. E tamam zamı yapında bu işi siz de biraz abarttınız artık !

Zaten gigafiber gelecek dedikleri için duruyordum. O işte yalan zaten verdikleri sözde asla durmayıp surekli oyalama taktiği. 3 aboneliğimi de sonlandıracağım sanırım. Gigafiber değilse paket bu paralardan aynı hızda daha makul fiyatlara birçok ISS bulunuyor.

1 Beğeni

Selamlar @eagleblack, sizi gayet iyi anlıyorum. Fiyat güncellemesi bizim de hoşlanmadığımız bir durum. Hem artan maliyetler nedeniyle, hem de hizmet kalitemizden ödün vermeden, her zaman daha iyi hizmet verebilmek adına bunu uygulamak durumundayız. GigaFiber sürecinizi GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden takip edebilirsiniz. Binanızda kutu ve kablolama işlemi gerçekleştiyse ve uzun süredir bekliyorsanız öncelik konusunda yardımcı olmak isterim. Bunun için özel mesaj üzerinden iletişime geçmeniz yeterli olacaktır :heart_hands:

1 Beğeni

Merhabalar 10 aylık kampanyaya katılmadıysanız her port zammında TurkNet 10 aylık almayanlara eziyet gibi gelebilir.

1 Beğeni

Valla ben başvurumu yaptım başka ISS de taahhütsüz 125 TL 3 hat geçiş işlemi başlatıldı. Her 2 3 ayda bir zam mı olur. Gigafiber harici TurkNet kullanılmaz hale geldi. Başka Iss de telekom altyapısı kullanıp bu fiyatı verebiliyorsa TurkNet te problem vardır.

2 Beğeni

TurkNet Kobi hizmeti ile telefon hizmeti de alıyoruz. Malum bu fiyatlarla TurkNet’te kalmanın avantajı kalmadı. Fakat diğer sağlayıcılarda telefon hizmeti yok. Telefon hizmetini ile data hizmetini farklı firmalardan alabiliyor muyuz acaba?

Zam normal sürekli zam normal değil.200 lira hiç normal değil. Aynı hizmet aynı altyapı ben bunu söylüyorum. Tabi bireysele zam gelince kobiye de gelmesi gerekiyor.

Neyi savunduğunuzu anlamış değilim. Kobi olan üyeliğimi şubat ayından itibaren kullanıyorum. Şu an 200TL yapılan tarifeyi başka ISS de 125 TL ye hizmet alacağım. Aynı altyapı aynı hız.Bireyseli daha uzun süredir kullanıyorum. 100 liradan 149 a sonra 169 çıktı. Başka ISS daha düşük fiyat verebiliyorken TurkNet bu tarifeyi uyguluyor. Verilen sözlere rağmen.

Biz bireysele öderken derken 2 tane bireysel hattım var. Savunduğum şey sadece kobi değil hem bireysel hem kobi olarak söylüyorum yanıtlarıma bakarsınız. Hem 169 un hem de kobi için 200 ün fazla olduğunu söylüyorum. Belirli ISS ler daha makul zam yaptılar. TurkNet zama doymadı. Kobinin daha fazla ücret olması gerektigi konusunda da hemfikiriz. Sizin dediğiniz gibi düşünürsek gigafiber neden ucuz madem daha hızlı vs gibi düşünmek gibi olur.(kendi altyapısı vs biliyorum) Tekrar söylüyorum diğer birden çok ISS aynı altyapıyı kiralayarak 125 TL fiyat veriyor. :man_shrugging: