Kendi çabamla interneti bağladım ama hız düşük

daha önce TurkNet aboneliğim vardı aile evimden yeni evime taşındım çok memnun oldugum için yeni adresime de trkneti bağlamaya karar verdim 29 eylül tarihinde bi intenet başvurusunda bulundum iyi herşey güzel sorun yok fakaat ttdeki arkadaş 2. katta olan hatta sadece kabloyu cekmiş benim evime gelen internet kablosunu birleştirmeye sanırım üşenmiş.bunu belirtmeme rağmen TurkNet ekibi bikaç kez rezervasyon oluşturup eve gelecegini söylese de gelmedi en sonunda kaçıncı gün artık bilmiyorum arkadaş geldi ama benim hali hazırda yaptıgım internet modem kurulumunu yaptı ben destek bölümünden ana hattan gelen kablonun birleşmesi gerektigini yazmıştım birçok kez aynı zamanda konustum tabiki bu TurkNetteki arkadaş hee öyleyse bu kabloyu türk telekomdaki arkadaşlar birleştirecek dedi :DD neyse kablo birleştirmesi için uzun süre türk telekom ekiplerinin gelmesini bekledim ama tahmin edin geldiler mi? tabikide hayır.gittim camiden merdiven alıp 2. kattaki hatta kablo bağlantısını kendim yaptım. internetim bu süreçten sonra kendim bir şekilde rezillik çeke çeke internetimi bağladım mutlu mutlu bilgisayarn başına oturdum fakat bi terslik oldugunu anlamıştım internetim aşırı yavaştı bi test yapayım dedim test yapmaya calısırken bile o kadar yavaştı ki testi yapamadı bile :smiley: en sonunda bu konu hakkında destek talebinde bulundum tabiki gene türk telekoma iletildi ama türk telekomdaki arkadaşlar inatla gelip adresimde kontrol yapmadı sorunun dış hatta olduguna adım gibi eminim ama arkadaşlar TurkNet ekibini de kandırıyor sanırım bölgesel arıza vb diye tabikide öyle birşey yok :DDd karşı komşum üst komşum güzel bi şekilde internet kullanabiliyorken benim internetimin bağlanması ve kullanmaya başlama sürecim aşırı sancılı geçti artık ben de saldım gelecekleri gidecekleri yok kimsenin :DD ha en son ayın 23 ünde türktelekom ekipleri kontrole gelecekler sorununuz çözülecek demişlerdi ama tabiki de çözülmedi çözülmeyi geç adresime kontrole bile gelmediler. ben artık gerçekten bıktım türknetteki arkadaşlar sorununuz en kısa sürede çözülecek diye diye 1 ay geçti bana tarih verin diyorum ne zaman çözülecek diyorum en kısa sürede cevabı her zaman ama o en kısa süre bir türlü gelmedi kusura bakmayın resmen buraya içimi döktüm ama gerçekten bıktım artık bi kaç gün içinde de sorunum çözülmesse aboneliğimi sonlandıracağım. en garip şey de ben bu internet başvurusunda bulundugumda bi kurulum ücreti ödeyeceğim belirlendi hangi kurulum ? ana hattan kabloyu kendim bağlıyorum modem kurulumunu kendim bağlıyorum bu kurulum ücreti adı altında benden hangi hizmetinizin fiyatını ücretini talep ediyorlar bunu anlamıyorum xd

Selamlar @Kemalenginozden, yazınızın tamamını okudum. Hizmetinize ulaşarak kayıtlara göz attım. İlgili ekiplerle iletişime geçerek durumu özetledim. İnceleme ve aksiyon bekliyorum. Takipteyim.

teşekkür ederim turknetten arandım türk telekom sorunun kendilerinde olmadıgını belirtmiş, TurkNet ekipleri adresime gelip kontrol yapacagını belirtti fakat eve gelen kablolarda yada modem kurulumunda bir problem oldugunu düşünmüyorum yazımda bahsettiğim gibi internete gelen hat 2. katta bunun bağlantısını kendim yaptıgım için belkide problem burada bellki de ben bağlantıyı güzel bi şekilde yapamadım gelecek TurkNet ekibinde de merdiven olmadıgı için problemim muhtemelen tekrar çözülmeyecek. ve türknetteki arkadaşın da ne zaman geleceği belli değil daha önceki günlerden deneyimliyim bu konu hakkında rezervasyon olusturulup adrese gelmemesinden falan bunu öngörebiliyorum yani boşa çabalıyor gibiyim.

2 Beğeni

bugun gelecegi söylenmişti ama tabiki de rezervasyona icabet etmediler :))

Tekrar selamlar, konu ile alakalı ekipleri bilgilendirdim. Dönüş bekliyorum.

hala gelen giden yok sözde dün adresime gelip kontrol sağlayacaklardı ne arayan ne soran var .

Normalde Türk Telekom ekipleri daireye kadar kablo çekmiyor daireye kadar çekilen kablo müşteri sorumluluğunda fakat bazı firmaların kendi saha ekipleri var (TurkNet vs.) onlar kendi ekiplerini yönlendirip daireye kadar çekebiliyor. Muhtemelen size gelen adam bilgisiz çıkmış.