Keenetic port yönlendirme sorunu

Selamlar, Keenetic hopper kullanıyorum alt yapı tt ama TurkNet fiber kullancısıyım. Aylardır port yönlendirme yapamıyorum keenetic uzaktan bağlanıp herşeyi kontrol etti. Statik ip de satın aldım. Modemde hiç bir sorun yok dediler fakat. Ben efootball oyunum için port açamıyorum. Port check yaptığımda closed diyor. Bir sürü kaynak baktım yabancı ama bir sonuca ulaşamadım. Konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

@moderators @tnetwork

1 Beğeni

Sabahtan beri TurkNet Keenetic ve Sony çağrı merkezlerinde mekik dokuyorum. TurkNet’ in çağrı merkezinde söylediklerimi anlayacak bir müşteri temsilcisiyle henüz tanışmadım. Keenetic uzaktan bağlanıp tüm ayarları kontrol ettiğinde local ağda ps5 ve wan haberleşmiyor dedi. Sony ile görüşün dedi sony aradım. TurkNet’ e şu şu portların açılmasını talep edin ve sorununuz çözülecek dedi. Yani aylardır bunlarla uğraşıyorum delirmenin kıyısına geldim. Lütfen bana bilen birisi yardımcı olsun. Sony nin gönderdiği maili ekliyorum.

Merhaba foruma müşteri hizmetleri numaranızı ekleyin TurkNet ekibi en kısa sürede yardımcı olacaktır onun haricinde bildiğin bir yöntem eğer statik ipiniz veya domain kontrolcünüz varsa modem üzerinden portları açıp canyouseeme.org üzerinden deneyebilirsiniz.

Selamlar @OptimusPrime, rica etsem forum profilinize müşteri numaranızı ekler misiniz?