Keenetic Omni DSL modemde otomatik SNR ayarı var mı?

ASUS modemlerde oldugu gibi kararlılık ayarını devre dıșı bırakıp ayarı otomatik kendisi ayarlamasini istiyorum.
Keenetic modemde kararlılık ayari devre dıșı bırakılıyor mu?

1 Beğeni

Omnide snr ayarı var. Bütün Dsl modellerinde var

Bende snr ayarını devre dıșı bırakmak istiyorum snr yi modemin otomatik belirlemesini istiyorum

1 Beğeni

Snr ayarı yapmadan önce bi tık işareti var onu kaldırırsan. Otomatik kendi atayacaktır.
Yada reset atıp tekrar kurursan otomatik kendi atayacaktır. Snr ayarına girmeden önce sana işaretle diye yazı yazıyor. Ondan sonra ayarlıyorsun. O tiki işaretleme.

Tam olarak nerede bulunuyor bu isaret ekran goruntusu ekledim vdsl ayarlari da bulamadim.

8 yapınca 8 olarak kalmıyor mu .

8 e ayarlarinca dsl istatistiklerinde snr yi 10 olarak gosteriyor

1 Beğeni

Otomatik kendi yapıyor o zaman

yani daha dogrusu ben snr yi belli bi db ile sinirlandirmak istemiyorum keeneticte de bu Özellik yok galiba

1 Beğeni

Buldum. Fotoğrafları arkadaş la oynuyorduk snr leri

1 Beğeni

Böyle

benim orada vdsl seciliydi teşekkürler ilginiz için

1 Beğeni

Okadar çok mesajım varki bulmaya çalıştım :grinning: arkadaşta habire snr 1. 2 oynuyordu

1 Beğeni

Benim bildiğim dsl teknolojisi dediği adsl ve vdsl oto tercih etmesi. Ek hat ayarlarını göster dediğiniz de orada varsayılan snr 8 olarak gözücek. Sizin istediğiniz bu değil sanırım ama 8 yapmanız zaten kabul edilen varsayılan değer oluyor ki neden otoya almak istiyorsunuz ki kararlılığı ? Keenetic modem zaten kişisel 1 kac ayar denenerek güzelleşen bir modem. Yani şöyle örnek vermek isterim. Araba Ferrari siz ona benzin yerine lpg kullandığınızı düşünün. Araba gider sorun olmaz ama verim 2 tık düşük olur. Ben size dün başka bir konunuza foto atmıştım o değerler de kullanmanız ve bir test etmenizi öneririm. Hat durumunuza göre snr ayarlayıp bir gözlemlemek lazım hattı. Bu arada pc de keenetic dark tema indirirseniz chrome, crc vs hatalarını da görürürüz. Hattınız zaten çok iyisi tüm bunlara gerek dahi yok.

3 Beğeni

soylediginiz ayarlari yaptim Fec ve CRC hataları azaldi teşekkürler

1 Beğeni

Çözüm olabildiysek ne mutlu. İyi kullanımlar dilerim :slight_smile: Takılan yer olursa kafana sormak dan çekinme :slight_smile:

1 Beğeni