Arkadaşlar evimde superonline modem var ve onu tamamen kaldırarak bu cihaza geçmek isityorum bu bir modem mi? Yani TurkNet ayarlarını yaptıkta sonra kullanabilir miyim?
Merhaba, DSL hatlar üzerinde iş görecektir.
Bilgi : 100 mb portlara sahiptir. 5g wifi sahip değildir.
Hocam zaten paketim 100 mb ancak, kablosuzda vs. tahmini sizce ne kadar verir. Birde paketim adsl mi vdsl mi bilmiyorum türk nette faydasını görürmüyüm sizce ve kablosuzda tahmini sizce ne kadar alırım bahsedebilir misiniz?
Altyapı sorgulamasında ögrenebilirsiniz.Adsl değildir.
Kablosuz ağı önemsiyorsanız bu modeli tavsiye etmem wifi 4.Bır üst modeli keenetic carrier dsl wifi 5 onun da bir üst modeli keenetic hopper dsl wifi 6.
Elinizdeki cihazda wifi 6 destekliyorsa ve modem de wifi 6 desteklerse 5 ghz ağında kablolu bağlanmış gibi hız alırsınız.Wifi 5 de yeterli olabilir.Ama bu cihazı tavsiye etmem 2.4 ghz 2 antenli bir model.
Paketin 100 diye 100 mbps aldıgına emin misin hocam.Modem arayüzünden modeme gelen hızı veua kablolu şekilde hız testi yaparak bağlı olduğun portun kaç hız geldiğini öğrenebilirsin ayrıca.
Kimi paketi 100 yapınca 100 alabileceğini zannediyor sonra modem masrafına falan giriyor sonra altyapısı 40-50 mb çıkıyor.Önceden bilmiyorsan söyleyim dedim.