Keenetic Modeme Kurulum

Merhabalar şuan evimde Keenetic Ultra ile superonline fiber kullanıyorum gigafiber hattı çekildiği için gigafiber hattıda çektirdim eve fakat ultraya bilgilerin girişini yapıp vlan idyi 35 olarak atadığımda cihaz 10lu bir ip alıyor ve internete çıkmıyor Türknetin getirdiği zte h3601p modemin arayüzünde ise neredeyse hiç bir bilgi yok fakat zte modemi bağladığım internete çıkabiliyor ve modem 154lü bir ip alıyor vlan idyi nasıl öğrenebilirim ?

@tnetwork @moderators

TurkNet VLAN ID : 35
PPPOE giriş bilgilerinizi de TurkNet TurkNet Online İşlem Merkezi den öğrenebilirsiniz. Sırasıyla adımlar Teknik Detaylar > Modem Şifre Bilgisi : Online İşlemler - TurkNet
İki interneti de Keenetic cihazınızda sonlandırarak kullanım sağlayabilirsiniz.
Superonline ile beraber kullanacaksanız superonline vlan id yi 4 yaparak, TurkNet i de 35 de kullanmayı deneyin. Aynı VLAN ID de ikisini birden kullanamazsınız. Doğru porta taktığınızdan emin olun.

Superonline da vlan girilmiyor ki…

İşlemciye göre aynı vlan ile iki farklı pppoe sonlandırabilir. Keenetic Ultra’da bunu başaran cihazlardan biri.

@katilarap TurkNet’in verdiği cihaz arayüzünde vlan gözükmesi lazım. 35 vlan sabit olarak ayar budur demek artık doğru değil. Farklı vlanlar olabiliyor.

1 Beğeni

Sorun çözüldü vlan 35miş fakat bana verilen kullanıcı şifresi sonrasında değiştirilmiş neden bilmiyorum güncel şifreyi girince bağlantı geldi

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.