merhaba iyi günler keenetic hopper adsl wifi 6 olan model modemi kullanıyorum daha ünce turktelekom 100 mbps kullanırken kopla ping yada ms nin birden artıp düşmesi gibi hiç bir sorun yaşamadım ve 100 mbps nin 97 sini stabil şekilde dalgalanma olmadan alıyordum altyapım vdsl olmasına rağmen şuanda gigafiber geldi ve 4 5 gündür kullanmaktayım bazen 600 700 bazen 300 200 çok değişken hızlar alıyorum ve sürekli bir ani ping ms artması bazende 10 20 saniye internetin gitmesi gibi bazende gitmiyor ama özellikle ping ms konusunda sorunum var neden kaynaklanabilir turknetin verdiği modemi kulanmadım ama zaten modemden olduğunu sanmıyorum turktelekomdada aynı modem vardı TurkNet 'e online işlemlerden yazdığımda bağlantı kalitesi kontrolüde sorun olmadığını belirtmişler
Selamlar @canerr21, probleminiz devam ediyor mu? Hattınız için aşağıdaki işlemler uygulanmıştır;
- Modem arayüz bağlantısı yaparak wifi kanal ayarlarınızın bulunmadığı tespit edilerek wifi ağlarınız daha stabil kanallara güncelleyerek tüm optimizasyonları yaptık.
- IPv6 hizmetimizden kaynaklanan bağlantı problemlerinden dolayı IPv6 hizmetinizi kapattıktan sonra modeminiz üzerinde güncelleme sağladık.