Keenetic Extra DSL Modemimi Satmak İstiyorum

Merhabalar, GigaFiber’e geçtikten sonra kullanıyor olduğum Keenetic Extra DSL modemimi rafa kaldırmak durumunda kaldım. İlerleyen süreçte işime yaramayacağını düşünerek satmak istiyorum. Ortalama ne kadar fiyattan ikinci el sitelerine koymam sizce mantıklı? Kutusu vesaire her şey duruyor sorunsuz.

Hadi yabancıya gitmesin bana fiyat ver bakalım.

1 Beğeni

Yok ben genel olarak sordum, burada izin verilmediği sürece linkte paylaşmam x bir sitede satışa koyarım. 18 Mart 2021 tarihinde Amazon üzerinden almışım 10 ay olmuş ortalama. Kozmetik sorunu yok.

Merhaba,
Forumumuzda modeminizin satışını yapabilirsiniz herhangi bir sorun bulunmamaktadır :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

O halde, şöyle diyelim. x,y ve z sitelerinden araştırdığım kadarıyla ortalaması 700TL modemin ikinci eli sıfır da 900-1100TL arasında şu an… ben 600TL’ye elden teslim edebilirim veya +kargo ile gönderebilirim.

1 Beğeni

aldığın fiyata vereceksen ben alayım

:smiley: Bu komikti güldüm.

aldın 10 ay kullandın, aldığın fiyatın hemen hemen 2 katına satacaksın. teklifime komik diyorsun. iyi satışlar dilerim.

2025 Mart’a kadar garantisi var daha. Aldığı fiyatın ne önemi var? Şu an 0 alsan 900 tl civarında. Bence gayet makul bir fiyat.

Enflasyonun ne demek olduğunu öğrenmeni tavsiye ederim. Senin kafana göre ikinci araç piyasası hiç zamlanmamalı.

ne alakası var, sen satacağım demişsin, ben teklifte bulundum. pazarlık edelim, benim ihtiyacım kalmadı başkası faydalansın, onun işi görülsün diyeceğine işi ticarete sokuyorsun. satamayıp evinde gümüşlüğe kaldıracak halin yok ya. şimdiden alana satana hayırlı olsun ne diyelim.

Teklifin adabı, usulü vardır.

Alıcısına hayırlı olsun: https://letgo.onelink.me/O2PG/9592a9ce

teklifim geçerli, aldığın ücretten satmayı düşünürsen seslen bana.

Kardeşim ne yaşıyorsun sen :smiley: hadi işine 900 TL ye satıldı modem

almak isteyen olursa :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

dünyada 2.el araç piyasası bir tek bizde yüksek bu arada… bizim insanımız sıkıntılı 25 yaşındaki arabasını sıfırı yükseliyo diye fiyatını yükseltiyor… gerçi 2.eller bile sıfırını geçmişti burda… hep ilkleri yaşıyoruz :slight_smile: piyasayı insanlar yükseltiyor araçlar değil

ilanda duruyor halen diye sordum, hemen de kızıyorsun :smiley: ben elinde kalmasın cihaz istedim, sataydın bana hayır duamı da alırdın ne güzel. madem sattın, bereketini gör paranın. iyi akşamlar.

sıfırı 750 tl oldu alan arkadaşın içi yanmıştır.