Keenetic Extra DSL IPv6 çalışmıyor

Selamlar,

Keenetic ekstra dsl modemimi son sürüme güncelledim. Daha önceden sorunsuz çalışan IPv6 şu an çalışmıyor. Bu forumdaki IPv6 rehberine baktım IPv6 yu etkinleştir seçeneğini aktif edin demişler fakat o seçenek sanırım son sürümlerde kaldırıldı bende görünmüyor. Sorunu nasıl düzeltebilirim. Cihazlar lokalde IPv6 ile buluşuyor ama internete çıkılmıyor

1 Beğeni

Ipv6 sadece gigafiberliler için açık.Modemden etkinleştirseniz bile sadece LAN için açık olacaktır.Gigafiberli değilseniz ipv6 ile WAN dan internete çıkamazsın :neutral_face:

Gigafiberli isen kontrol ettir WAN tarafını da açsınlar

1 Beğeni

Yeni güncelleme ile bir sorun yok bende.Halen dsl kısmından ipv6 yapılandırması otomatik/manuel/devre dışı şeklinde duruyor

1 Beğeni

Turk Telekom altyapısında IPv6 alanlar da var, eskiden açtıranlar halen kullanabiliyor. Mesela bende sorunsuz şekilde Statik IPv4 + IPv6 aktif.
Ekran görüntüsü 2024-10-30 102341

Evet ben de önceden açtırmıştım şu an ipv6 ön eki vs. gelmiyor modeme. Birkaç ay öncesine kadar vardı ama. Ne oldu bilmiyorum modemi sıfırladıktan sonra kayboldu.

TT altyapısında ipv6 neredeyse herkes için devredışı bırakıldı, bir bende çalışıyor halen nazar değmesin :smiley:

1 Beğeni

İşin tuhafı cihazlara ipv6 geliyor, çok tuhaf bende de çalışıyordu neden devre dışı bıraktıysalar