Keenetic Extra DSL hakkında ve Turknet'in Zyxel dışında eskisi gibi Keenetic modemleri satması

Merhaba.

TurkNet daha önceleri isteyenlere Keenetic marka modemler satıyordu. Artık web sitesinde böyle bir ibare göremiyorum. TurkNet, kuruluma gelirken bize istediğimiz modemi (mesela Keenetic) getirebiliyor mu? Satın almak istiyorum.

Bir de alt yapım VDSL. İleride fiber gelirse Keenetic Extra DSL’e (veya herhangi bir DSL modem) fiber bağlanabiliyor mu? GPON cihazıyla yapılıyor diye tahmin ediyorum.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

TurkNet şu an satmıyor Keenetic bildiğim kadarıyla. Keenetic sattığını da duymadım.

Kendiniz farklı yerlerden temin etmelisiniz. Evet GPON üzerinden gelen kabloyu modeme LAN dan WAN a çevirerek fiber kullanabilirsiniz. Ancak keenetic extra dsl de eski model ve yeni model mevcut. Port hızlarına dikkat etmelisiniz. 1000 Mbps hız alabilmek için gigabit portunda KN-2112 modelini tercih edebilirsiniz.

Cihaz farkları : Cihaz özellikleri karşılaştırması | Keenetic

1 Beğeni

Kendi Keenetic cihazınızı kendiniz alabilirsiniz, Extra DSL KN-2112 modelini veya Hopper DSL KN-3610 modelini tercir edebilirsiniz. Biri Wifi 5 diğeri Wifi 6.
İleride sadece TurkNet Gigafiber değil diğer firmaların da Fiber interneti gelecek olursa bu cihazları Fiber Router olarak Gpon cihazına bağlayıp 1000 Mbit internet için kullanabilirsiniz.

1 Beğeni

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.

Teşekkürler cevabınız için.