Kapımın önünden fiber geçiyor ama benim apartmanıma takılmıyor

Kapımın önünden fiber geçiyor ama benim apartmanıma takılmıyor.

Ne yapmalıyım.

TT fiber mi ? TurkNet GigaFiber mi ?

1 Beğeni

Türk telekom fiber 20 karakterrr

1 Beğeni

Apartman 2 senelik fiber kapımın önünden 1 senedir geçiyor

Şimdi yanlış araştırma ve bilgi edinmediysem eğer, kapının önünden fiber geçmesi birşey değiştirmiyor. Geçen fiber de ‘‘hadi şurdan bir ek yapalım, bu daireye de verelim’’ gibi bir durum yok. TT nin ana hat dağıtım santrallerin den (Yer altı tt lögarlardan) APT özel fiber çekiliyor. Birde bunun hawai mevzusu var o kısma pek hakim değilim. Yani bina yeni ise imza toplanıp TT müdürlüğe bir başvurun derim. TT müdürlük ile bu konuyu görüşün. Daha detaylı bilgi sahibi farklı forum üye arkadaşlarım da yardımcı olacaktır. @Baran

1 Beğeni

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

Bu konuda en iyi bilgiyi malum telekom müdürlüğü verir. Giderken TurkNet abonesi olduğunuzu belli etmeyin hemen. Samimiyet düzeyine bakın gerekirse yeni abone olacağım deyin ama kesinlikle eve fiber altyapı istiyorum diye de ekleyin. Çünkü malum telekom VDSL’de fiber diyor ama değil o hipernet. Bu şekilde varsa planları söylerler yoksa onların keyfini bekleyeceksiniz.

1 Beğeni

Fiber çekilmeden abonelik olmayacağım. Abonelik başlat çekeriz derse . Alt yapıda göstermiyor nasıl yapayım siz çekin sorgulamada gösterin gerisi bende dersin :joy:
Direk ver elini TurkNet

2 Beğeni

En kötü 14 gün içinde iptal eder hocam. Yapacak birşey yok köprüyü geçene kadar malum telekoma dayı diyecek :sweat_smile:

2 Beğeni

Suan 4-5 mahalle altımda gigafiber kurulumları oluyor
acaba ne zaman gelir bana

1 Beğeni

Sabah daha iyi bakılır. şuan için birşey diyemem :slight_smile:

Hangi mahalle ve şehir olduğunu yazarsan @Baran arkadaşım baksın ona göre iletir. Gigafiber planlar arasına ne zaman gireceğini

1 Beğeni

İstanbul esenler nine hatun mahallesi

1 Beğeni