Kapımda Fiber kutusu mevcut lakin vdsl kullanıyorum

Merhaba, benim kapımda tt**t’e ait fiber kutusu mevcut ve binamda fiber tesisatı var defalarca gerekli yerlere talep&istekte bulunuldu lakin hiç bir şekilde ilgilenilmedi!! Burda konuyu tekrar açmak istiyorum. Bu konuda lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam bahse konu olan fiber kutusu kapımın önünde 4-5 senedir var😓

Fttb / dsl olabilir mi o kutu ?

Fotoğrafını ekler misin ?

Fiber kutusu hocam. Binada aktif olarak kullananlar var

Selamlar @Olwayy, foruma hoş geldiniz :raised_hand: Konuyla alakalı yakın zamanda oluşturulmuş bir kaydınızın olmadığını görüyorum. Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden kayıt oluşturup kayıt numaranızı buradan paylaşırsanız takip edebiliriz :handshake:

Dairemin önündeki fiber kutusunun resmi

1 Beğeni

Bu arada verdiğiniz link üzerinden talep oluşturdum.

Merhaba, @Olwayy

T11 kutuları fttb olarak geçiyor. Bildiğim kadarıyla fiberi bakıra dönüştürüyor ve vdsl olarak hizmet veriyor.

Şu an herhangi bir internet servis sağlayıcısı web sitesinden adres sorgusu yaptığınızda ne sonuç alıyorsunuz? Ve evinizde ki VDSL altyapısı kaç mbps e kadar destekliyor?

1 Beğeni

Dediğim buydu, fiber değil bu (fttb / eth veya ftth değil) . Fttb / dsl bu. İşte bildiğiniz vdsl altyapı. Kabin sokakta değil de apartman girişinde sadece fark olarak.

(Kabin Tip11 içinde dslam var bir tane, gelen fiberi bakıra çevirip dairelere vdsl hizmet vermek için kullanılıyor.)

1 Beğeni

Hocam koydukları kutular madem fiber için neden bunu fiber için kullanmıyorda bakıra dönüştürüp vdsl için kullansın onu çözümedim. Çok garip duruyor.

Merhaba,

Ben de de aynı durum var, bina içerisinde fiber ineternet kutusu var fakat eve bakır kablo ile geliyor. Telekom altyapı sorgulaması yaptığımda fibernet var görünüyor. Turk.net altyapı sorgusunda ise vdsl görünüyor. Fiber var mı yok mu acaba?

Hayır yok sizde de fttb var maalesef. Eğer iç tesisat iyi ise fiber ile arasında çok fark olacağını sanmıyorum.