Kampanya Diye Arıyorlar

@EFG Hocam 0216 203 06 94 numaralı telefondan 2 gündür kampanya var diye aranmaktayım. Kampanya da şu şekildeymiş; bir decoder cihazı göndererek bir altyapı daha oluşturulacakmış vede adresimde 2 altyapı gözükeceği için vergi indirimi olup internetimi 60 cihazla olan tv bağlantımı da 39 tl olarak güncelleyeceklermiş. İnanmadım tabii ki de bir sorayım dedim :joy:

1 Beğeni

Yok dolandırıcı bunlar ama numaraları nereden buluyorlar onu araştırmak lazım :thinking:

haklısın, bir kulağımızın arkası kaldı satılmadık

1 Beğeni

Ben, beni aradıkça engelliyorum. Kara listemde bir sürü numara oldu. Her gün bildirim geliyor engellendi diye.

@Chris23, bilgilendirme için çok teşekkür ederiz. Her firma olduğu gibi ne yazık ki son zamanlarda bu şüpheli aramalara biz de maruz kalıyoruz :confused:

Bu aramalara itibar etmeyin lütfen. Vermiş olduğunuz numarası arka planda tuttuğumuz bir dosyamız var ve ona ekleyeceğim. Hukuk birimimiz bu konularla detaylı bir şekilde ilgileniyor.

1 Beğeni

@EFG bende dün 0850 288 8081den 2 kez arandım ilkinde konuştum kandırılmak istedim ama zor tuttum kendimi :smiley:

2 Beğeni

kanka o TurkNet müşteri hizmetleri numarası ama sen bilirsin :slight_smile: (umarım ironidir :slight_smile: )

2 Beğeni

çaktırmasan olmazdı değil mi :smiley:

2 Beğeni

ne bileyim ciddi sandım :smiley:

2 Beğeni

https://yonturk.net/ birde bu arkadaşlar türedi şimdi, adınızı bilgilerinizi vs görüyorlar, sizi TurkNet den arıyoruz diyorlar, kurumsal firmalardan biri veya bir kaçı malesef bizim kişisel bilgilerimizi bu 3. şahıslara sızdırıyor.

Domain Name YONTURK.NET
Registry Domain ID 2655818682_DOMAIN_NET-VRSN
Registrar WHOIS Server whois.godaddy.com
Registrar URL http://www.godaddy.com
Updated Date 2022-02-11T12:06:57Z
Creation Date 2021-11-18T12:25:46Z
Registry Expiry Date 2026-11-18T12:25:46Z
Registrar GoDaddy.com, LLC
Registrar IANA ID 146
Registrar Abuse Contact Email abuse@godaddy.com
Registrar Abuse Contact Phone 480-624-2505
2 Beğeni

TelkoTurk e bağlı imiş :flushed: ilginç

Bunları yaparken profesyonel bir şekilde yapıyorlar ve tüm bilgilerine sahipler beni aradılar malesef acelem olduğundan dolayı boşluğuma geldi kabul ettim. Sakin kafayla düşününce öyle iş olur mu dedim fakat iş işten geçmişti.

Bu aramalara itibar etmeyin lütfen. Vermiş olduğunuz numarası arka planda tuttuğumuz bir dosyamız var ve ona ekleyeceğim. Hukuk birimimiz bu konularla detaylı bir şekilde ilgileniyor.

bu konuyla ilgili ne yapabiliriz. Konuyla ilgili bilgisi olan varmı acaba. 70 yaşındaki babama aboneliği yapmışlar. Yöntürk firması. Tam bir sahtekarlık… 48 saat içinde aktif olacakmış felan. Herhangibi bir şey imzalamamış sadece telefonda konuşmuşlar. Kendimizi nasıl sağlama alabiliriz. Tşkler.

Selamlar @ertunc, lütfen bu aşamadan sonra herhangi bir işleme onay vermeyin ve herhangi bir belgeyi imzalamayın. Yasal merciler aracılığıyla haklarınızı arayabilirsiniz.