Kadıköyün göbeğinde oturmama rağmen internet problemi yaşıyorum

hat değerlerinden kastınız nedir tam olarak anlamadım fakat burayı kast ediyorsunuz sanırım ;

crc hatasından kastınız tam olarak nedir bilmiyorum fakat eski model tek kanal frekansı olan TT’nin TP-LINK TD-W9970v3 modeminden sonra çekim gücü konusunda gerçekten iyi geldi. dediğim gibi bilgisayarımdaki wifi adaptörü 802.11n olduğundan dolayı 5ghz kanalını bulamıyor fakat iphone 11 model telefonumda modeme uzak bi yerde (uzaktan kastım 90 m² evim) 60 mbps alıyorum ve 5ghz bandında nerdeyse full veya 1 diş az alıyorum. belki aldığınız modeli kötüdür demekten başka bir şey diyemiyorum malesef. bi çoğu araştırmamda da bu modelin gerçekten alınabilecek en iyi model olduğunu duydum. tekrardan kesin bilmiş gibi konuşmak istemiyorum ama tt’nin altyapısını suçluyorum. kadıköy gibi bir yerde oturmama rağmen böyle şeylerle uğraşmak gerçekten çok can sıkıcı, istanbul un en ücra köşelerinde oturan arkadaşlarım da TurkNet kullanıyorlar, hatta bazıları Gigafiber den bile yararlanıyor fakat istanbulu geçtim türkiyenin en bilindik, tanındık mahallelerinden birisinde oturmama rağmen böyle bi sorun yaşamak gerçekten sinirlerimi altüst ediyor.

kanka cidden bende de öyle son 1 yıldır her zaman değil dediğim gibi dünde aynısı oldu, internetim özellikle gece vakitlerinde gidiyor, 1-2 saat asonra tekrar geliyor. ama benim merak ettiğim şey 1.5 yıl öncesinde TT kullanıcısıydım bu sorun çok daha nadir oluyordu (Yılda 1-2 Vs.) neden TurkNet’e geçtikten sonra bunu yaşadım, inan hiç bilmiyorum.