İstanbul Kadıköy Bostancı mahallesi için GigaFiber çalışması olacak mı oldukça merkezi bir lokasyon olmamasına şaşırdım doğrusu.
Bu konuyla ilgili bende uzun süredir bekliyorum. Bostancı gibi bir yerde gigabit internet hizmeti alamıyoruz. diğer internet servis sağlayıcı’ler ile görüştüğümde bağlanabileceği belirtildi. turknetin bu konuda bir planı var mı?
Merhaba, GigaFiberi siz müşterilerimize ulaştırabilmek ve yaygınlaştırabilmek adına yaptığımız çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. GigaFiber dönüşüm süreçleri yatırım, dönüşüm, planlama, iş sırası, yoğunluğu, izin ve prosedür gibi birçok etkene bağlıdır. Bundan dolayı buradan şu an için sizi yanlış bilgilendirmek istemeyiz. Web sitemiz üzerinden başvuru yaptıysanız ek bir adım atmanız gerekmeyecektir. En kısa sürede GigaFiber’e kavuşmanız dileğiyle.
Site üzerinden başvuru yapalı nerdeyse iki sene olacak:) Evden çalışıyorum ve yüksek banta ihtiyacım oluyor. Uzun süredir bugün yarın diye bekliyorum ama ama sanırım yakın bir gelecekte plan yok. Alternatifleri değerlendireceğim ne yazık ki.
Merhaba, GigaFiberi siz müşterilerimize ulaştırabilmek ve yaygınlaştırabilmek adına yaptığımız çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. GigaFiber dönüşüm süreçleri yatırım, dönüşüm, planlama, iş sırası, yoğunluğu, izin ve prosedür gibi birçok etkene bağlıdır. Web sitemiz üzerinden başvuru yaptıysanız ek bir adım atmanız gerekmeyecektir. En kısa sürede GigaFiber’e kavuşmanız dileğiyle.