Kablosuz bağlantım düzgün çalışmıyor

Merhabalar herkese kablosuz bağlantımda 2-3 aydır garip bir sorun yaşıyorum. Kablolu bağlantı gayet stabil bir şekilde çalışırken mobilde yani kablosuz bağlantıda bazı uygulamara giriş sağlayamıyorum. (Örneğin Twitter’a giriyorum fakat sayfa yüklenmiyor vs.) Hız testi yaptığım zaman ise 65-70 mbps arası bir sonuç alıyorum yani hız ile alakalı bir durum değil ki bilgisayarda hiç böyle bir sorun yaşamadım. Konuyu biraz araştırdığım zaman İPV6 ile ilgili bir sorun olabileceğini öğrendim sizce sorun nedir?

Selamlar @cheriour, rica etsem forum profilinize müşteri numaranızı ekler misiniz?

Tabii hemen ekliyorum.

Sorunum halen devam etmekte bir işlem uygulanacak mı acaba?

Tekrar selamlar @cheriour, hattınız üzerinde birkaç işlem uyguladım. Probleminizin çözülmesini umuyorum. Probleminiz devam eder ise destek kaydı oluşturmanızı rica ediyorum.

Merhabalar,
@cheriour kullanıcısının yaşadığı sorunu bende yaşıyorum. IPv6 ile alakalı bir durum olduğu söylenmekte. Evde kurulu modem ZTE ve üzerinde IPv6 yı kapatmak için bir ayar yok. Kabloludan PC üzerinden de ping atmaya kalktığımız sitelere IPv6 adresinden erişmeye çalışıyor. Müşteri hizmetlerini arıyoruz düzelttik bakın diyorlar ama 24 saat geçmeden aynı sorunu tekrar yaşıyoruz. Cep telefonlarında kullanılan bazı uygulamalar ya hiç açılmıyor yada çok yavaş açılıyor. X, BeinSports, Harem Altın, MHRS, E-Nabız ve bazı bahis siteleri. Bize atanmış port üzerinde IPv6 ayarını shut edebilir misiniz veya ettirebilir misiniz? Hattımız 1 Gbps ama düzgün kullanamıyoruz. Abone No: ***

Merhabalar, modem değişimi için adresinize ekip yönlendirildi. Bu işlem sonrasında IPV6 süreciniz tekrar kontrol edilecek.

modem değişimi yapıldı. Bir sorun yaşarsak bildireceğim. Teşekkürler.

1 Beğeni

Rica ederim :blush: