Kablonetten Türknete geçiş

Kablonetten TurkNet 'e geçmek istiyorum ama başvuru esnasında abone numaramı yazınca ‘‘Abonelik hizmet numarası geçersiz’’ hatasını alıyorum ve benim abone numaram 17,18 veya 88 ile başlamıyor ne yapmam gerek ?

Maalesef kablo net ile türk.net farklı altyapı kullandığından geçiş yapamazsınız. Bunun yerine 0 dan abonelik başlatabilirsiniz. Kablo net i de türk.net bağlanınca iptal edersiniz.

1 ay ücretsiz davet kodu isterseniz NHO46FH78SYN

Online başvuru için :

1 Beğeni

Merhabalar, siz direkt geçiş yapmak istemişsiniz ancak aynı altyapı kullanılmadığı için bulunduğunuz İSS’ten bize direkt geçiş yapamıyorsunuz :frowning: Sıfır satış olarak bize başvurmanız gerekiyor. Daha sonra kullandığınız diğer İSS hizmetinizi iptal ettirebilirsiniz.

Öncelikle Merhaba, Kablonet kullanan Arkadaşımı TurkNet 'e davet ettim Ama taşıma yapamıyoruz Kablonet Kendi altyapısını kullandığı için DSL olmadığı için. sıfırdan Yeni abonelik başvurusu yapacağız buraya kadar sorun yok. ama sıfırdan abonelik yaparsa Eski aboneliğini iptal ettiği için Ceza bedelini TurkNet karşılayacakmı?

TurkNet e geçiş yaptıktan sonra kablonet iptali ile oluşan ceza bedelini (1000 ₺) ye kadar TurkNet aboneliğinize indirim olarak yansıtıyor.

Ama geçiş i kabul etmiyor sistem, Yeni Başvuru olarak alıyor. ve arkadaşımın evinde Gigafiber altyapısı yok. Türktelekom altyapılı 100 mbps var Genede 240 yada 1000 hangisi olursa Karşılıyormu öğrenmek istediğimiz bu

1 Beğeni

Peki kurulum masrafı olan 300 lirayı alıyormusunuz yoksa 0 dan yeni abone olmuş gibi aynı fiyatlandırma mı oluyor

1 Beğeni

Selamlar, altyapı aynı olmasa dahi farklı sağlayıcılardan geçişlerde cayma bedeli faturaya indirim olarak yansıtılıyor. Kurulum hizmeti kapsamında 300 TL alınıyor.

1 Beğeni