İzmir/Harmandalı gigafiber planı var mı?

İzmir Çiğli Harmandalı bölgesine gigafiber gelmesi için ne gerekiyorsa yapmak için hazırım yıllardır türktelekomun berbat alt yapısını kullanıyorum evimin hemen 100 metre ilerisinde yeni siteler apartmanlar yapıldı yıllardır evime fiber gelmesi için bekliyorum harmandalı bölgesine gigafiber alt yapı çalışması planlanan listede varmı yoksa eklenmesini rica ediyorum berbat alt yapıdan kurtulmak istiyorum sadece ben değil herkes türktelekomun sürekli kopan tahütlü internetini kullanmak istemiyor

Merhaba @aliurper, ne yazık ki bulunduğunuz bölge şu an için planlı iş listemiz arasında yer almıyor :frowning: Umarım bu teknolojiyi kısa süre içerisinde size de getirebiliriz.

İsteğiniz üzerine değerlendirilebilmesi açısından bölgeniz için talebinizi arka planda arkadaşlarıma ileteceğim.

Çok teşekkür ederim son olarak bence değerlendirilmesi gereken bir bölge sırasıyla çiğli,balatçık,harmandalı,kent2 diye gidiyor eminim alt yapı gelse kesinlikle bölgenin insanı berbat internetten kutrulup turknetin yapa altyapisina geçeceklerdir

Umarım kısa süre içerisinde planlı iş listemiz arasına bölgeniz dahil edilir. Değerlendirebilmek için ekiplerimize durumu dediğim gibi iletiyorum.

Buraların potansiyeli yüksek evet. Yakınız sizinle. Ben şu anda Telekom’un ta 10 küsür sene önce koyduğu apartmana kadar fiber kutusu ile 100mbit alıyorum (TurkNet). Binada Superonline kutusu da var ama hiç abonesi olmadım. Saçma sapan bir tarife sistemleri var, bence lüzumsuz pahalı. Aslında şu anda bir çoklarına göre iyi bir internet bağlantım var. Hala daha DSL ile bağlanıp 10 mbit ile internete çıkan insanlar var (belki siz de onlardan birisiniz). O yüzden sadece TurkNet’e değil bence tüm iss’lere bölgenize gelmeleri için talepte bulunun. Diğerlerini bilmiyorum ama Telekom fiberi mahallenize kadar çekti mi piyasadaki bir çok iss’den 100mbite kadar hız alabiliyorsunuz benim gibi.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bende 100mbs alıyorum fakat evimde ufak bir sunucum var biraz karışık bu yüzden 100mbps yetmiyor ekstra ücret ödemeyi talep ettim yine olmadı birçok yönteme başvurdum malesef 100 ün üstüne çıkamıyorum bu gidişle izmirde yapa altyapisi olan bir yere taşıncam o olcak :rofl: