İşte Çalıntı Fotoğraflarınızı Çevrimiçi Bulmanın Yolları

DupliChecker’ın görseller arama aracı ve tersine görsel arama ile sizden izinsiz kullanılmış fotoğraf veya görsellerinizi bulabilirsiniz.


Bazı dolandırıcılar başkalarının resimlerini kullanır, tanıdıklarıyla iletişime geçer ve maddi yardım ister. Ne yazık ki, birçoğu tuzağa düşüyor ve dolandırıcıların talep ettiği parayı veya diğer şeyleri gönderiyor. Sonra gerçek bir insanla konuştuklarında, onlarla hiç bu tür şeyler için iletişime geçmediklerini bilirler. Bunun yanı sıra, insanlar başkalarının grafik verilerinin yardımıyla birçok farklı türde dolandırıcılık yaparlar. Bu dolandırıcılıklara flört dolandırıcılıkları, stoksuz satış dolandırıcılıkları, kedi avı dolandırıcılıkları vb. örnek verilebilir.

Devamı burada

Görsel kısmında sağ tıklayıp "Google Lens ile ara"dan bir farkı var mı hocam?
image

İlk etapta aramayı dosyanın adıyla da teyit ediyor. Siz yükler iken özel bir ad verdiniz ise fotoğrafa onu taramış oluyor. Zaten site sonunda Google Yandex Bing ve çeşitli arama motorlarına bağlantı direkt mevcut.

Güzel çalışma, elinize sağlık
image

Teşekkür ettim hocam. Bi an benim fotoyu mu hacıladılar dedim, noluyo :smiley:

Ek olarak beslendiği kaynaklar ve görsel arama algoritmasının gayet güzel olduğu, bazen google’ın bile bulamadığı resim/fotoğrafları bulabilen bir site de ben ekleyeyim;

https://tineye.com/

1 Beğeni

M7 metrosu bu hocam. Nerede görsem tanırım. :smiley:Hatta yanılmıyorsam Çağlayan İstasyonu. :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Fotoğrafın sahibi @piecess :hugs:

Evet hocam, Çağlayan istasyonunu ilk kullandığım gün çekmiştim xt4 ile :smiley:

1 Beğeni