İstanbul Sunucularına Olan Pingim Arttı!

Merhaba, dün oynadığım online oyuna girince sabit 23 olan pingimin 48-50 gibi değerlere yükseldiğini gördüm. Riot Games’e özel mi acaba diye Cloudflare sunucularına da ping atıp denedim, normalde 25 olan Cloudflare ping değerinin de aynı derece de arttığını gördüm. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Avrupa sunucularına olan pingim de artmış şimdi kontrol ettim.



Selamlar @Coven, bireysel bir kullanıcı olarak da deneyimlediğim bir durum bu. Riot Games sunucularında bir çeşit sorun yaşanıyor. İletilen ticketlara da bu şekilde dönüş yapabiliyorlar. Forumda yakın zamanda açılan benzer konular bulunuyor. Onlara göz atabilirsin. Elbette her sorunu bireysel olarak incelemek gerekir. Bölgende henüz sisteme yansımayan bir çalışma/arıza olabilir, Dinamik IP kaynaklı sorunlar yaşamış olabilirsin. Arka planda hizmetinle alakalı birkaç işlem uyguladım. Eğer problemin çözülmez ise şunları denemeni tavsiye ediyorum;

  • Statik IP alabilirsin
  • Riot Games’a ticket atabilirsin
  • DNS ve VPN ile test edebilirsin

Ayrıca az önce kardeşimin evine gittim, farklı bir bölgede oturuyor kendisi. Aynı şekilde onda da Riot Games oyunları ve Cloudflare ping sürelerinde artış var. Yani bu durum TurkNet kaynaklı.

Merhaba, sadece Riot Games oyunları değil, Cloudflare’a ping attığımda da gecikme süreleri yükselmiş.

bende de sorun aynı istanbul sunucularında 25 ms alırken şimdi 60 ms alıyorum aynı şekil cs2 almanya sunucularında 85 ms alıyorum, herşeyi denedim düzelmedi.

istanbul anadolu yakasında yaşıyorsunuz sanırım bendede eskiden türk sunucularında pingim artmıştı baya sonra bi süre vpn ile oynamak zorunda kaldım sonra kendiliğinden düzeldi