İstanbul Kağıthane / Seyrantepe Mahallesine Gigafiber istiyoruz

Merhabalar. Biz arkadaşlarımla yerel operatör (türk telekom) abonesiyiz. Hepimiz aynı mahallede oturuyoruz. Fakat durmadan kesilen , pahalı ve yavaş bir internet kullanıyoruz. Hemen hemen hepimizin paketleri aynı. 24/35/50 Bulunduğumuz Mahalleye TurkNet Gigafiber altyapısı istiyoruz. Bununla ilgili ileri tarihli bir çalışma var mı ?

Merhabalar, Kağıthane bölgesi planlarımız arasında fakat mahallenizi şu an için listede göremedim. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden talep iletebilirsiniz.

1 Beğeni

İstanbul çekmeköy de 2023 için bir planlama varmı

Ben de kağıthane bölgesin de oturuyorum benim 2 üst mahallem de GigaFiber var. Biliyorum 2021 yıl sonu içerisin de gelecek denildi ama gelmedi ve ben de belediyedeki yetkili kişiler ile görüştüm askıya alınmış ve bekleme de kalmış. Çok da üstüne düşülmemiş bu konunun şunu söyleyebilirim Kağıthane Sultan Selim Mahallesinin hemen hemen bir çoğu bina da GigaFiber var. Gelmez değil gelir ama bunun süresini kimse bilemez yarın ne olacağını bilmiyoruz sonuçta :slight_smile:

Merhabalar, şu an için Çekmeköy bölgesini listede göremiyorum. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden başvuru sağlayabilirsiniz.

Kağıthane bölgesi için sorgulayan müşterilerimize toplu yanıt olarak;

Dönüşüm işlemleri belirli bir iş sırasına ve prosedürlere bağlı olarak gerçekleştiriliyor. Gereken tüm adımlarım atıldığına ve gereken hassasiyetin gösterildiğine emin olabilirsiniz.

Neden umrunda olmasın bir bölgeye girip altyapısını ulaştırdıktan sonra hem kullanıcılar yüksek hız alacak hem de TurkNet’in daha çok müşterisi olacak firma bunu neden istemesin? İstenmeyen durumlar olmasa TurkNet’te kendi altyapısını heryere ulaştırmak ister.

1 Beğeni

Merhaba, İstanbul Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi için bir planlama mevcut mu?

1 Beğeni

Merhabalar, Sultanbeyli planlar arasında fakat mahallenizi listede göremedim. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden başvuru gerçekleştirebilirsiniz.

1 Beğeni

Teşekkürler. Hangi mahalleler planda paylaşma şansınız var mı?

hayır sadece 4-5 sokakta gigafiber altyapısı mevcut… sanayi merkez camisinin yan sokağına kadar olan alan da ki 4-5 sokakta var o kadar

Bu detayı veremiyorum. Hangi bölge için sorguladığınızı iletirseniz yardımcı olabilirim.

Kontrol ettim. Talepte ettim. Umarım yakın bir zamanda gelir. Bir de önceden adresimde hız sorgulama yaptığım zaman 100mbps çıkıyordu. Şuan bir sorun oluştu daha sonra tekrar deneyin diyor. Üst sokağı sorgulayınca yine 100mbps çıkıyor. Yardımcı olma şansınız var mı ?

Anladım teşekkürler. Sultanbeyli Ahmet yesevi mahallesi için bir planlama var mı peki?

1 Beğeni

Sultanbeyli çalışmalarımız arasında fakat mahallenizi şu an için listede göremedim. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden başvuru gerçekleştirebilirsiniz.

Ataköy 7-8-9-10 kısım için bir planlama var mı ? Caddenin karşısında Gigafber var malesef.

Merhabalar, mümkün olan en fazla haneyi gigafiber hizmeti ile buluşturmak adına özveriyle çalışıyoruz. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden sorgulama ve başvuru sağlayabilirsiniz.

Merhaba Ankara Keçiören basınevleri mah. için bir plan var mı?

Bende kagithane yahya kemal mahallesindeyim buralara gelicegini bende sanmıyorum 3 4 bina yaninda tt fiber var bize getirmiyor onlarida anlamıyorum sokakta 1 2 binaya getiriyor gerisine getirmiyor getirmisken herkese neden getirmiyor bu kabloyu bilen varsa beni aydinlatsin

Merhabalar, Keçiören bölgesi çalışmalarımız arasında fakat belirttiğiniz mahalleyi şu an için listede göremedim. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden başvuru gerçekleştirebilirsiniz.

Teşekkür ediyorum umarım kısa zamanda gelir🙂

1 Beğeni