İstanbul Esenler Tuna gigafiber

Merhabalar, İstanbul Esenler Tuna mahallesi 728 sokakda ikametgah etmekteyim, Tuna mahallesinin çoğu sokağına gigafiber geldi ve kullanmaya başladılar, altyapı sorgudada Tuna mahallesinin çoğunda gigafiber gösteriyor , lakin malesef bizim ikametgah ettim 728 . Sokağa ne bir kablo çekimi oldu nede gelen TurkNet yetkilileri merak ettiğim 728 . Sokak planlamalar içerisinde olup olmadığı bilgilendirirseniz çok teşekkür ederim

Merhabalar, bölgeniz özelinde yapılan plan takvimini arkadaşlarıma soracağım. Geri dönüş aldığım zaman size detaylı bir şekilde bilgi vereceğim.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim şimdiden çok sağolun

Ben size teşekkür ederim. Gelişme olduğu zaman mutlaka size burada bilgi vereceğim.

1 Beğeni

Tmmdir tekrardan ilgi ve alakaniz için tekrar teşekkür ediyorum iyi çalışmalar :grinning:

1 Beğeni

Hocam herhangi bir gelişme mevcutmudur ?

Arkadaşlarımdan geri dönüş aldım. En kısa süre içerisinde yan sokaklarınızda ki işlemler bittikten sonra sizin bulunduğunuz sokağa giriş yapacağımızı ilettiler. Biraz beklemede kalın lütfen.

1 Beğeni

Teşekkür ederim bilgi için üstadım inanın her işten eve gelince ve gidince sağa sola yan sokağa bakiyorum bir umut he gelecekler he gelecekler gigafiber için sabırsızlanıyorum (: dört gözle bekliyoz umarım en kısa zamanda gelirler :pray::grinning::grinning:

Sabırsızlığınızı anlayabiliyorum. İnanın 1000 Mbps hızlar bana gelse ben de çok heyecanlanırdım :hugs: Umarım beklenenden daha kısa süre içerisinde hizmetimizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

1 Beğeni

Umarım hocam en kısa zamanda kavuşuruz gigafibere :grinning::grinning: dört gözle beklemedeyiz :grin:

Hiç bir zaman ayrımcalık yok :pray:

2 Beğeni

Belki bu durumun en kısa süre içerisinde gerçekleşmesini sizden daha çok istiyorumdur :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Bende dört gözle bekliyorum :eyes: en azından planlı bölgedeyim :smile:

1 Beğeni

Seninle ben şimdi yakından ilgileneceğim :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni