İskenderun Ping Sorunu

Bulunduğum lokasyonda TurkNet 100 mbps fiber kullanıyorum. Uzun zamandan beri yapmış olduğum testlerde bir türlü 42 ping altına düşmüyor. Yanlış mı biliyorum ancak fiber kullanıyorum bu ping değerleri bence çok yüksek. Çok ilginçtir ailemin evindeki Türk Telekom 20 mbps fiber de aldığı ping değeri 8. Bir çok kez kayıt açmama rağmen kablolu kullanın ping değerleri normal, yok şu ölçümleri yapın gibisinden sürekli geçiştiriliyorum. Sanki aynı yerde farklı servis sağlayıcılar farklı ping değerleri alabiliyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? Eğer böyle bir durum var ise anında değişiklik yapacağım. Fiber olmasının bir avantajını göremedim. Bu bölgede yaşayanlar ping değerlerini paylaşabilirler mi?

Hangi sunucuyu seçerek test yapıyorsunuz? TT ile yaptığınız test o ildeki sunucuyu seçmişsinizdir o yüzden düşük çıkmıştır. Ama yine de İstanbul sunucusu seçiliyse 42 ping fazla

Merhaba @Serdaq bulunduğunuz bölgede 30 ping civarı değer alınmaktadır. Farklı ölçüm sitelerinden deneme yapmanızı öneririm. İyi günler dilerim.

Selamlar @Serdaq, değerli üyemiz ve moderatörümüzün verdiği tavsiyeler işinize yaradı mı?